Voeg geen persoonlijke of gevoelige gezondheidsinformatie toe, zoals stap-, calorie-, hartslag-, slaap- of trainingsgegevens, of informatie over de gezondheid van het hart wanneer u vragen stelt in de Community.

Fit slaat gegevens uit mijn fitness-app niet op

Niet alle apps werken met Google Fit. Als Fit geen gegevens uit een van je fitness-apps opslaat, zijn de twee apps mogelijk niet compatibel. Bekijk een lijst met apps die werken met Fit. Als de app wel in de lijst staat maar niet werkt, probeer je de onderstaande stappen.

Je gekoppelde apps bekijken

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je Android-telefoon.
  2. Tik op Profiel  en dan Instellingen Instellingen en dan Gekoppelde apps beheren.
  3. Voor de lijst met apps die zijn gekoppeld aan Google Fit tik je op de pijl-omlaag Dropdownpijl en dan Google Fit-apps en -apparaten.

Als een app niet in de lijst staat, is deze niet gekoppeld aan Fit. Meer informatie over hoe je apps aan Fit koppelt.

De rechten van de fitness-app bekijken

Belangrijk: De instellingen verschillen per Android-apparaat. Neem contact op met de fabrikant van het apparaat voor meer informatie.

1. Open Instellingen Instellingen op je Android-telefoon.
  2. Tik op Apps en meldingen en dan App-info.
  3. Tik op de app die je wilt koppelen en dan Rechten.
  4. Schakel rechten in die zijn geweigerd.

Meer informatie over rechten van Google Fit.

Google Fit-koppelingen resetten

1. Open de Google Fit-app Google Fit op je Android-telefoon.
  2. Tik op Profiel en dan Instellingen Instellingen en dan Gekoppelde apps beheren.
  3. Als je de lijst wilt bekijken met apps die aan Google Fit zijn gekoppeld. tik je op de pijl-omlaag Dropdownpijl en dan Alle apps en apparaten.
  4. Als je geen informatie meer wilt delen tussen Fit en een andere app, tik je op de app en dan Ontkoppelen en dan Ontkoppelen.
  5. Koppel de app opnieuw.