Opprett og administrer et delt YouTube TV-abonnement eller en familiegruppe

Opprett en familiegruppe for å dele YouTube TV – og andre Google-apper og -tjenester – med opptil fem andre personer.

Slik fungerer familiegrupper på YouTube TV

• Hvis du har kjøpt et YouTube TV-abonnement, kan du opprette en familiegruppe. Med en familiegruppe kan du dele abonnementet med opptil fem personer uten ekstra kostnader. Når du oppretter en familiegruppe, blir du familieadministratoren.
  • Som familieadministrator kan du gjøre følgende:
    • Du kan invitere familiemedlemmer (som er minst 13 år) til å bli med i familiegruppen din.
    • Hvis du kjøper ekstra abonnementer og pakker, kan familiemedlemmene se disse tilleggene fra kontoene sine.
  • Som medlem av familiegruppen kan du gjøre følgende:
    • Du kan opprette ditt eget innholdsbibliotek på YouTube TV. Visningsinnstillingene og videoopptakene dine er private – biblioteket ditt og seerloggen din deles ikke med familiegruppen din.
    • Du og de andre familiemedlemmene kan se eventuelle ekstra abonnementer og pakker som familieadministratoren har kjøpt.
  • Når du deler YouTube-TV-abonnementet ditt med en familiegruppe, kan du også dele andre Google-tjenester med de samme personene. Finn ut mer om familiegrupper på Google.

Slik oppretter du familiegrupper på YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Opprett en familiegruppe

Registrer deg og opprett en familiegruppe

Som familieadministrator er du det eneste medlemmet i familiegruppen som kan kjøpe YouTube TV-abonnementer eller ta beslutninger om abonnementet på vegne av familiegruppen. Du kan også angi bostedet til familien og invitere eller fjerne personer fra familiegruppen.
Slik registrerer du deg og oppretter en familiegruppe:
  1. Logg deg på YouTube TV.
  2. Velg profilbildet ditt etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Familiedeling .
  3. Velg Administrer.
  4. Opprett en Google-familiegruppe.
  5. Godta vilkårene for bruk av betalte tjenester på YouTube og Googles personvernregler.
  6. Velg Avbryt eller Neste.
  7. Familiemedlemmene mottar en e-postinvitasjon til å bli med i gruppen, og de kan logge på med Google-kontoene sine.

Krav til familiegruppen

Krav til familieadministratoren
Du må oppfylle følgende kriterier for å kunne opprette en familiegruppe:
  • Du må være minst 18 år og ha en Google-konto.
  • Du må være bosatt i USA.​
  • Du kan ikke være med i en annen familiegruppe.
  • Du kan ikke registrere deg med en G Suite-konto.
Merk: Bare familieadministratoren kan ta beslutninger om YouTube TV-abonnementet, for eksempel å si opp abonnementet.

Krav til familiemedlemmer

For å bli med i en familiegruppe må du oppfylle følgende kriterier:

• Du må være minst 13 år og ha en Google-konto.
  • Du må bo i samme husstand som familieadministratoren.
  • Du kan ikke være med i en annen familiegruppe.

Hva slags informasjon familiemedlemmene kan se

Når du blir med i en familie, kan familiemedlemmene dine se navnet ditt, bildet ditt og e-postadressen din.

Administrer en familiegruppe

Legg til familiemedlemmer

Hvis du er familieadministratoren, kan du invitere opptil fem personer til å bli med i familiegruppen. Nye familiemedlemmer må være minst 13 år, ha en Google-konto og bo i samme husstand som deg. Hvis noen forlater familiegruppen eller invitasjonen utløper, kan du sende flere invitasjoner. Hvis du har sendt invitasjoner som venter på svar, kan du kansellere dem for å invitere noen andre.
Slik legger du til familiemedlemmer:
  1. Logg deg på YouTube TV.
  2. Velg profilbildet ditt etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Familiedeling .
  3. Velg Administrer.
  4. Skriv inn e-postadressen eller telefonnummeret til familiemedlemmet du vil invitere.
  5. Velg Send. Du mottar et varsel via e-post når noen blir med i familiegruppen din.
Merk: Familiemedlemmene du inviterer, ser navnet ditt, bildet av deg og e-postadressen din.

Fjern familiemedlemmer

Hvis du er familieadministrator, kan du når som helst fjerne personer fra familiegruppen din.

Når du fjerner noen fra familiegruppen, skjer følgende med personen du fjernet:

• Personen mister tilgangen til YouTube TV.
  • Personen får et e-postvarsel om fjerningen. De andre familiemedlemmene blir også varslet per e-post.

Slik fjerner du en person fra familiegruppen din:

1. Logg deg på YouTube TV.
  2. Velg profilbildet ditt etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Familiedeling .
  3. Velg Administrer.
  4. Klikk på personen du vil fjerne fra familiegruppen, og velg Fjern medlemmet.

Slett en familiegruppe

Slik sletter du en familiegruppe:

1. Logg deg på YouTube TV.
  2. Velg profilbildet ditt etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Familiedeling .
  3. Ved siden av «Familiedeling» velger du Administrer, så blir du viderekoblet til g.co/YourFamily
  4. Øverst til venstre velger du menyen .
  5. Velg Slett familiegruppen din.
  6. Skriv inn passordet ditt, og velg deretter Bekreft.
Merk: Hvis du sletter familiegruppen din, kan du bare opprette eller bli med i en annen familiegruppe én gang til i løpet av de neste 12 månedene.

Bli med i eller forlat en familiegruppe

Bli med i en familiegruppe

Hvis familieadministratoren med et YouTube TV-abonnement har invitert deg til å bli med i familiegruppen, mottar du en invitasjon via e-post. Følg veiledningen i invitasjonen for å bli med i familiegruppen.

Viktig informasjon

• For å bli med i en familiegruppe må du være minst 13 år og ha en Google-konto.
  • Du får tilgang til ditt eget bibliotek og dine egne opptak og personlige anbefalinger. Visningsinnstillingene dine er private – biblioteket ditt og seerloggen din deles ikke med kontoene til de andre familiemedlemmene.
  • Du kan bare være med i én familiegruppe om gangen. Hvis du blir invitert til en annen familiegruppe (YouTube TV eller et annet Google-produkt), må du forlate den gjeldende familiegruppen din før du kan bli med i den nye familiegruppen.
  • Google Apps for Business-kontoer (G Suite-kontoer) kan ikke brukes sammen med familiegrupper.
Forlat en familiegruppe

Når du forlater en familiegruppe, beholder du Google-kontoen din. Du mister imidlertid tilgang til YouTube TV. Innstillingene dine lagres i tilfelle du ønsker å gjenoppta abonnementet på et senere tidspunkt.

Slik forlater du familiegruppen din:

1. Logg deg på YouTube TV.
  2. Velg profilbildet ditt etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Familiedeling .
  3. Ved siden av «Familiedeling» velger du Administrer, så blir du viderekoblet til g.co/YourFamily.
  4. Øverst til venstre velger du menyen .
  5. Velg Forlat familiegruppen din.
  6. Skriv inn passordet ditt, og velg deretter Bekreft. Familieadministratoren mottar et e-postvarsel om at du har forlatt familiegruppen.

Merk: Når du har forlatt familiegruppen din, kan du godta en invitasjon til å bli med i en annen familiegruppe – eller du kan opprette din egen familiegruppe. Du kan ikke bytte familiegruppe mer enn én gang i løpet av 12 måneder. Hvis du forlater én familiegruppe og blir med i en annen, kan du ikke bytte familiegruppe igjen før det har gått 12 måneder.

Steder og strømming på flere enheter samtidig

Krav til sted

Kravene til sted gjelder som vanlig hvis du deler YouTube TV-abonnementet med en familiegruppe. Familieadministratoren angir bostedet, og alle familiemedlemmene må i hovedsak bo i samme husstand.

Familiemedlemmene må regelmessig bruke YouTube TV på det registrerte bostedet for å beholde tilgangen. Ellers må familieadministratoren endre bostedet. Hvis familieadministratoren ikke kan endre bostedet, må familiemedlemmene skaffe seg personlige abonnementer.

Merk: Hvis du bruker YouTube TV mens du er på reise, får du tilgang til bestemte programmer basert på posisjonen din. Finn ut mer om hvordan du bruker YouTube TV når du er på reise.

Strømming på flere enheter samtidig

Familiemedlemmene kan bruke YouTube TV på opptil tre separate enheter samtidig. Hvis ett familiemedlem ser på YouTube TV på både en datamaskin og en mobilenhet, teller dette som to av de tre tilgjengelige enhetene.
Hvis du er et familiemedlem og familien din avslutter YouTube TV-abonnementet, kan du registrere deg for et personlig abonnement. For å registrere deg må du forlate familiegruppen og deretter registrere deg for YouTube TV med din egen Google-konto.