Jaetun YouTube TV ‐jäsenyyden tai perheryhmän luominen ja hallinnointi

Luomalla perheryhmän voit jakaa YouTube TV:n sekä muut Googlen sovellukset ja palvelut jopa viiden muun kanssa.

Miten perheryhmät toimivat YouTube TV:ssä?

• Jos olet ostanut YouTube TV ‐jäsenyyden, voit luoda perheryhmän. Perheryhmän avulla voit antaa jäsenyytesi jopa viiden muun käyttöön ilman lisämaksua. Kun luot perheryhmän, sinusta tulee perheryhmän ylläpitäjä.
  • Perheryhmän ylläpitäjän mahdollisuudet:
  • Perheryhmän jäsenen mahdollisuudet:
    • Voit luoda oman henkilökohtaisen sisältökirjaston YouTube TV:hen. Voit valita omat katselu- ja DVR-asetuksesi, eikä kirjastoasi tai katseluhistoriaasi jaeta perheryhmälle.
    • Sinä ja muut perheryhmän jäsenet näette kaikki perheryhmän ylläpitäjän ostamat lisätilaukset ja ‑paketit.
  • Kun YouTube TV:n jakaa osana perheryhmää, myös muut Googlen palvelut voi jakaa samoille henkilöille. Lue lisää Googlen perheryhmistä.

Perheryhmän luominen YouTubessa

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Näin luot perheryhmän

Rekisteröityminen ja perheryhmän luominen

Vain perheryhmän ylläpitäjä voi tehdä ostoksia ja päättää jäsenyyksistä YouTube TV:ssä, asettaa kotisijainnin sekä kutsua perheenjäseniä tai poistaa heitä ryhmästä.
Rekisteröityminen ja perheryhmän luominen
  1. Kirjaudu YouTube TV:hen.
  2. Valitse profiilikuvasi ja sitten Settings (Asetukset) ja sitten Family sharing (Perheelle jakaminen) .
  3. Valitse Manage (Hallinnoi).
  4. Luo Google-perheryhmä.
  5. Hyväksy maksullisten YouTube-palveluiden käyttöehdot ja Googlen tietosuojakäytäntö.
  6. Valitse Cancel (Peru) tai Next (Seuraava).
  7. Perheenjäsenet kutsutaan ryhmään sähköpostitse, ja he voivat kirjautua sisään Google-tileillään.

Perheryhmiä koskevat vaatimukset

Perheen ylläpitäjälle asetetut vaatimukset
Voit luoda perheryhmän, jos
  • olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on Google-tili
  • asut Yhdysvalloissa​
  • et kuulu toiseen perheryhmään
  • et käytä perheryhmän luomiseen G Suite ‑tiliä.
Huom. YouTube TV:ssä vain perheryhmän ylläpitäjä voi tehdä jäsenyyksiin liittyviä päätöksiä, esimerkiksi perua jäsenyyden.

Perheenjäsenille asetetut vaatimukset

Voit liittyä perheryhmään, jos

• olet vähintään 13-vuotias ja sinulla on Google-tili
  • asut samassa taloudessa kuin perheryhmän ylläpitäjä
  • et kuulu toiseen perheryhmään.

Perheryhmän jäsenten näkemät tiedot

Kun liityt perheryhmään, perheenjäsenet näkevät nimesi, valokuvasi ja sähköpostiosoitteesi.

Perheryhmän hallinnointi

Perheenjäsenten lisääminen

Perheryhmän ylläpitäjä voi kutsua perheryhmään enintään viisi henkilöä. Uusien perheenjäsenten on oltava vähintään 13-vuotiaita, heillä on oltava Google-tili ja heidän on asuttava samassa taloudessa perheryhmän ylläpitäjän kanssa. Jos joku poistuu perheryhmästä tai kutsu vanhenee, voit lähettää uusia kutsuja. Voit myös perua odottavan kutsun ja lähettää kutsun jollekulle muulle.
Näin lisäät perheenjäseniä:
  1. Kirjaudu YouTube TV:hen.
  2. Valitse profiilikuvasi ja sitten Settings (Asetukset) ja sitten Family sharing (Perheelle jakaminen) .
  3. Valitse Manage (Hallinnoi).
  4. Lisää kutsuttavan perheenjäsenen sähköpostiosoite tai puhelinnumero.
  5. Valitse Send (Lähetä). Saat sähköposti-ilmoituksen, kun joku liittyy perheryhmääsi.
Huom. Kutsumasi perheenjäsenet näkevät nimesi, kuvasi ja sähköpostiosoitteesi.

Perheenjäsenten poistaminen

Perheryhmän ylläpitäjä voi koska tahansa poistaa jäseniä ryhmästä.

Kun poistat jonkun perheryhmästä, poistettu perheenjäsen

• menettää pääsyn YouTube TV:hen
  • saa ilmoituksen poistosta sähköpostitse (myös muut perheryhmän jäsenet saavat sähköposti-ilmoituksen).

Näin poistat käyttäjän perheryhmästä:

1. Kirjaudu YouTube TV:hen.
  2. Valitse profiilikuvasi ja sitten Settings (Asetukset) ja sitten Family sharing (Perheelle jakaminen) .
  3. Valitse Manage (Hallinnoi).
  4. Klikkaa poistettavaa perheryhmän jäsentä ja valitse Remove member (Poista jäsen).

Perheryhmän poistaminen

Perheryhmän poistaminen:

1. Kirjaudu YouTube TV:hen.
  2. Valitse profiilikuvasi ja sitten Settings (Asetukset) ja sitten Family sharing (Perheelle jakaminen) .
  3. Valitse Family Sharing (Perheelle jakaminen) ‐kohdan vierestä Manage (Hallinnoi), niin sinut ohjataan osoitteeseen g.co/YourFamily
  4. Avaa vasemmasta yläkulmasta valikko .
  5. Valitse Delete your family group (Poista perheryhmä).
  6. Lisää salasana ja valitse sitten Confirm (Vahvista).
Huom. Jos poistat perheryhmän, voit luoda uuden tai liittyä toiseen ryhmään vain kerran 12 seuraavan kuukauden aikana.

Perheryhmään liittyminen tai siitä poistuminen

Perheryhmään liittyminen

Kun perheen ylläpitäjä, jolla on YouTube-TV-jäsenyys, on kutsunut sinut perheryhmään, sinulle lähetetään sähköpostikutsu. Voit liittyä perheryhmään noudattamalla kutsun ohjeita.

Huomioitavaa

• Voit liittyä perheryhmään, jos olet vähintään 13-vuotias ja sinulla on Google-tili.
  • Voit hyödyntää omaa kirjastoasi ja tallenteitasi. Saat myös personoituja suosituksia. Katseluasetuksesi ovat henkilökohtaisia, eikä kirjastoasi tai katseluhistoriaasi jaeta muille tileille.
  • Voit kuulua vain yhteen perheryhmään. Jos sinut kutsutaan toiseen perheryhmään (YouTube TV:ssä tai jossakin muussa Googlen tuotteessa) ja haluat vaihtaa perheryhmää, sinun on poistuttava nykyisestä perheryhmästäsi.
  • Google Apps for Business (G Suite) ‑tilejä ei voi käyttää perheryhmissä.
Perheryhmästä poistuminen

Kun poistut perheryhmästä, Google-tilisi säilyy mutta menetät pääsyn YouTube TV:hen. Asetuksesi tallennetaan sen varalta, että palaat käyttäjäksi myöhemmin uudelleen.

Perheryhmästä poistuminen:

1. Kirjaudu YouTube TV:hen.
  2. Valitse profiilikuvasi ja sitten Settings (Asetukset) ja sitten Family sharing (Perheelle jakaminen) .
  3. Valitse Family Sharing (Perheelle jakaminen) ‐kohdan vierestä Manage (Hallinnoi), niin sinut ohjataan osoitteeseen g.co/YourFamily
  4. Avaa vasemmasta yläkulmasta valikko .
  5. Valitse Leave your family group (Poistu perheryhmästä).
  6. Lisää salasana ja valitse sitten Confirm (Vahvista). Perheen ylläpitäjä saa sähköpostilla ilmoituksen, kun olet poistunut perheryhmästä.

Huom. Jos poistut perheryhmästä, voit hyväksyä kutsun liittyä toiseen perheryhmään tai luoda oman ryhmän. Voit vaihtaa perheryhmää vain kerran vuodessa. Jos poistut perheryhmästä ja liityt uuteen, et voi vaihtaa perheryhmää 12 kuukauteen.

Sijainnit ja samanaikainen suoratoisto

Sijaintivaatimukset

Sijaintivaatimukset pysyvät samoina, jos jaat YouTube TV ‑jäsenyytesi perheryhmälle. Perheryhmän ylläpitäjä valitsee kotialueen, ja kaikkien perheenjäsenten on pääsääntöisesti asuttava samassa taloudessa.

Perheryhmän jäsenten on säännöllisesti käytettävä YouTube TV:tä kotisijainnissa säilyttääkseen pääsyn palveluun. Muuten perheryhmän ylläpitäjän on vaihdettava kotialuetta. Jos perheryhmän ylläpitäjä ei voi vaihtaa kotialuetta, perheryhmän jäsenten on hankittava henkilökohtainen jäsenyys.

Huom. Jos käytät YouTube TV:tä matkalla, näet tietyt ohjelmat sijaintisi perusteella. Lue lisää YouTube TV:n käyttämisestä matkalla.

Samanaikainen suoratoisto

Perheryhmän jäsenet voivat käyttää YouTube TV:tä samanaikaisesti enintään kolmella eri laitteella. Jos yksi jäsen katsoo videoita sekä tietokoneella että mobiililaitteella, se vie kaksi kolmesta laitepaikasta.
Jos perhe, jonka jäsen olet, peruu YouTube TV ‑jäsenyytensä, voit hankkia henkilökohtaisen jäsenyyden. Poistu ensin perheryhmästä ja sen jälkeen tilaa YouTube TV omalla Google-tililläsi.