Opret og administrer et delt YouTube TV-medlemskab eller en delt familiegruppe

Opret en familiegruppe for at dele YouTube TV og andre Google-apps og -tjenester med op til 5 andre familiemedlemmer.

Sådan fungerer familiegrupper på YouTube TV

• Hvis du har købt et YouTube TV-medlemskab, kan du oprette en familiegruppe. Med en familiegruppe kan du dele dit medlemskab med op til 5 familiemedlemmer uden yderligere omkostninger. Når du opretter en familiegruppe, bliver du gruppens familieadministrator.
  • Som familieadministrator:
    • Du kan invitere familiemedlemmer (som er fyldt 13 år) til din familiegruppe.
    • Hvis du køber ekstra abonnementer og pakker, kan familiemedlemmerne se disse tilføjelser fra deres konti.
  • Som medlem af familiegruppen:
    • Du kan oprette din egen personlige samling af indhold i YouTube TV. Dine visningspræferencer og din DVR er dine egne – vi deler ikke din samling eller afspilningshistorik med din familiegruppe.
    • Du og andre medlemmer af familiegruppen kan se eventuelle ekstra abonnementer og pakker, som familieadministratoren har købt.
  • Delingen af YouTube TV som en del af en familiegruppe giver dig også mulighed for at dele andre Google-tjenester med de samme medlemmer. Få flere oplysninger om familiegrupper på Google.

Sådan opretter du familiegrupper på YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Opret en familiegruppe

Tilmeld dig, og opret en familiegruppe

Som familieadministrator er du det eneste medlem fra familiegruppen, der kan foretage køb og træffe beslutninger vedrørende medlemskabet på YouTube TV. Du kan også angive hjemmeområdet og invitere eller fjerne familiemedlemmer fra familiegruppen.
Sådan tilmelder du dig og opretter en familiegruppe:
  1. Log ind på YouTube TV.
  2. Vælg dit profilbillede og så Indstillinger og så Familiedeling .
  3. Vælg Administrer.
  4. Opret en Google-familiegruppe.
  5. Acceptér servicevilkårene for YouTubes betalte tjenester og Google Privatlivspolitik.
  6. Vælg Annuller eller Næste.
  7. Dine familiemedlemmer får en invitation via mail til at deltage i gruppen, og de kan bruge deres Google-konto til at logge ind.

Krav til familiegruppen

Krav til familieadministratoren
Du skal opfylde følgende, før du kan oprette en familiegruppe:
  • Du er fyldt 18 år og har en Google-konto
  • Du bor i USA​
  • Du må ikke være medlem af en anden familiegruppe
  • Du må ikke tilmelde dig med en G Suite-konto
Bemærk! Det er kun familieadministratoren, der kan træffe beslutninger vedrørende medlemskab på YouTube TV, for eksempel opsigelse af medlemskabet.

Krav til familiemedlemmer

Du skal opfylde følgende, før du kan blive medlem af en familiegruppe:

• Du er fyldt 13 år og har en Google-konto
  • Du bor i den samme husstand som familieadministratoren
  • Du må ikke være medlem af en anden familiegruppe

De oplysninger, familiemedlemmer kan se

Når du bliver medlem af en familie, kan din familie se dit navn, dit billede og din mailadresse.

Administrer en familiegruppe

Tilføj familiemedlemmer

Som familieadministrator kan du invitere op til 5 familiemedlemmer til at være med i din familiegruppe. Nye familiemedlemmer skal være fyldt 13 år, have en Google-konto og bo i samme husstand som dig. Hvis en person forlader din familiegruppe, eller hvis din invitation udløber, kan du sende flere invitationer. Hvis du har afventende invitationer, kan du annullere dem for at invitere en anden person.
Sådan tilføjer du familiemedlemmer:
  1. Log ind på YouTube TV.
  2. Vælg dit profilbillede og så Indstillinger og så Familiedeling .
  3. Vælg Administrer.
  4. Angiv mailadressen eller telefonnummeret på det familiemedlem, du vil invitere.
  5. Vælg Send. Du modtager en mailnotifikation, når nogen tilmelder sig din familie.
Bemærk! De familiemedlemmer, du inviterer, kan se dit navn, dit billede og din mailadresse.

Fjern familiemedlemmer

Hvis du er familieadministrator, kan du til enhver tid fjerne medlemmer fra din familiegruppe.

Når du fjerner en person fra din familiegruppe, sker følgende:

• Personen mister adgang til YouTube TV.
  • Personen modtager en mail om, at vedkommende er blevet fjernet. Andre medlemmer af familiegruppen får også en mailnotifikation.

Sådan fjerner du en person fra din familiegruppe:

1. Log ind på YouTube TV.
  2. Vælg dit profilbillede og så Indstillinger og så Familiedeling .
  3. Vælg Administrer.
  4. Klik på det medlem af familiegruppen, du vil fjerne, og vælg Fjern medlem.

Slet en familiegruppe

Sådan sletter du en familiegruppe:

1. Log ind på YouTube TV.
  2. Vælg dit profilbillede og så Indstillinger og så Familiedeling .
  3. Vælg Administrer ud for "Familiedeling", så bliver du omdirigeret til g.co/YourFamily
  4. Vælg Menu øverst til venstre.
  5. Vælg Slet din familiegruppe.
  6. Angiv din adgangskode, og vælg derefter Bekræft.
Bemærk! Hvis du sletter din familiegruppe, kan du kun oprette eller blive medlem af én anden familiegruppe inden for de næste 12 måneder.

Deltag i eller forlad en familiegruppe

Deltag i en familiegruppe

Hvis familieadministratoren med et medlemskab på YouTube TV har inviteret dig til at være med i familiegruppen, får du en invitation via mail. Følg vejledningen i invitationen for at blive medlem af familiegruppen.

Det med småt:

• For at være med i en familiegruppe skal du være fyldt 13 år og have en Google-konto.
  • Du kan få adgang til din egen samling, optagelser og personligt tilpassede anbefalinger. Dine præferencer for visning er dine egne – vi deler ikke din samling eller afspilningshistorik med andre konti.
  • Du kan kun være med i én familiegruppe ad gangen. Hvis du er inviteret til en anden familiegruppe (YouTube TV eller et andet Google-produkt), skal du forlade din familiegruppe for at skifte familie.
  • G Suite-konti er ikke kvalificerede til familiegrupper.
Forlad en familiegruppe

Når du forlader en familiegruppe, beholder du din Google-konto, men du mister din adgang til YouTube TV. Dine præferencer gemmes, i tilfælde af at du vil være med i gruppen igen på et senere tidspunkt.

Forlad din familiegruppe:

1. Log ind på YouTube TV.
  2. Vælg dit profilbillede og så Indstillinger og så Familiedeling .
  3. Vælg Administrer ud for "Familiedeling", så bliver du omdirigeret til g.co/YourFamily.
  4. Vælg Menu øverst til venstre.
  5. Vælg Forlad din familiegruppe.
  6. Angiv din adgangskode, og vælg derefter Bekræft. Din familieadministrator får en mailnotifikation om, at du har forladt familiegruppen.

Bemærk! Hvis du forlader din familiegruppe, kan du acceptere en invitation til at deltage i en anden familiegruppe, eller også kan du oprette din egen. Du kan kun skifte familie hver 12. måned. Hvis du forlader en familie og bliver medlem af en ny, kan du ikke tilmelde dig en anden inden for de næste 12 måneder.

Steder og samtidig streaming

Krav til lokation

Krav til lokation fungerer på samme måde, hvis du deler dit medlemskab på YouTube TV med en familiegruppe. Familieadministratoren angiver hjemmeområdet, og alle familiemedlemmer skal bo i samme husstand størstedelen af tiden.

Alle medlemmer af en familiegruppe skal med jævne mellemrum bruge YouTube TV inden for hjemmeområdet for at have adgang. Ellers skal familieadministratoren ændre hjemmeadressen. Hvis familieadministratoren ikke kan ændre hjemmeadressen, skal medlemmerne af familiegruppen have individuelle medlemskaber.

Bemærk! Hvis du bruger YouTube TV, mens du er på farten, får du adgang til visse programmer på baggrund af din lokation. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger YouTube TV, mens du rejser.

Samtidig streaming

Medlemmer af familiegrupper kan bruge YouTube TV på op til tre separate enheder ad gangen. Hvis et medlem ser video på både en computer og en mobilenhed, tæller det som to ud af tre tilgængelige enheder.
Hvis du er medlem af en familie, som annullerer sit medlemskab på YouTube TV, kan du tilmelde dig et individuelt medlemskab. Du kan tilmelde dig ved at forlade din familiegruppe og derefter tilmelde dig YouTube TV med din egen Google-konto.