Kom godt i gang med Family Link

Du kan bruge Family Link-appen til at oprette en Google-konto til dit barn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land). Du kan også bruge Family Link til at føje forældrestyring til dit barns eksisterende Google-konto.

Vigtigt!

• Family Link er muligvis ikke tilgængeligt i alle lande.
  • iPhones, iPads og computere, som ikke er Chromebooks, kan ikke forældrestyres med Family Link.
  • Google Workspace for Education-konti kan ikke administreres med Family Link.
  • Indstillingerne for godkendelse af køb i Family Link gælder kun for køb, der foretages via Google Plays faktureringssystem.

Sådan fungerer kontoadministration
Bemærk! Installer Family Link-appen for at se placeringen af dit barns Android-enhed eller fjernadministrere barnets skærmtid og apps.

Som forælder kan du eksempelvis bruge Family Link til at:

Google-tjenester og dit barns Google-konto
Hvis dit barn har en Google-konto, kan barnet bruge en række forskellige Google-tjenester. Husk, at disse tjenester som udgangspunkt ikke er lavet til børn.

Krav

Administrer dit barns Google-konto
For at du kan bruge Family Link til at administrere dit barns Google-konto, skal du:
  • Have en Google-konto. Hvis du ikke har en Google-konto, kan du oprette en uden beregning.
  • Være fyldt 18 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land).
  • Have en Android-enhed (5.0 eller nyere), iPhone eller iPad (iOS 13 eller nyere) eller en Chromebook, som understøtter Android-apps, til at downloade Family Link-appen på. Du kan også administrere visse indstillinger på g.co/YourFamily.
  • Være bosiddende i samme land som dit barn.
Hold øje med dit barns enhed
For at du kan bruge Family Link til at holde øje med dit barns enhed, skal barnet:
  • Have en Google-konto.
  • Have en Android-enhed (5.0 eller nyere) eller Chromebook (ChromeOS 71 eller nyere). Få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer din version af Android eller ChromeOS.

Konfigurer vigtige funktioner

Indstil grænser for skærmtid

Indstil daglige tidsgrænser for første gang

1. Åbn Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styring Controls nederst i midten.
  4. Tryk på Konfigurer under "Daglig grænse".
  5. Vælg de timer og minutter, du vil indstille grænsen til.

Skift grænsen for i dag via en forælders enhed

For at gå til det barns kontoindstillinger, som du sidst åbnede i Family Link-appen, skal du trykke på knappen nedenfor:

Rediger daglige grænser
  1. Åbn Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styring Controls nederst i midten.
  4. Tryk på Skift for i dag under "Daglig grænse".
  5. Vælg de timer og minutter, du vil indstille grænsen til.
    • Du kan også deaktivere grænsen.
  6. Tryk på Udfør.

Rediger den ugentlige grænsetidsplan via en forælders enhed

1. Åbn Family Link Family Link på din enhed.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styring Controls nederst i midten.
  4. Tryk på Rediger den ugentlige tidsplan under "Daglig grænse".
  5. Vælg de dage, hvor du vil begrænse skærmtiden.
    • Du kan også deaktivere den ugentlige tidsplan.
  6. Tryk på Udfør.

Tips!

• Du kan redigere den ugentlige tidsplan og ændre grænsen, der er indstillet på en af de valgte dage. Hvis du vil anvende tidsgrænsen på enten "Alle dage" eller "Mandag-fredag", skal du trykke på Anvend også for….
  • Tryk på Vis flere, hvis dit barn har flere enheder, og du vil se alle sammen.

Med dit barns enhed

1. Åbn Indstillinger Indstillinger på dit barns enhed.
    • Hvis du bruger Android-version 8.1 (O) eller nyere, skal du trykke på Digital balance og børnesikring
    • I andre Android-versioner skal du trykke på Google og derefter Børnesikring
  2. Tryk på Daglig grænse for at se de aktuelle indstillinger.
  3. Hvis du vil redigere indstillingerne for Daglig grænse, skal du logge ind eller bruge din forældreadgangskode til at bekræfte, at du er forælder.
Tip! Daglige grænser gælder for hver Android-enhed eller Chromebook, dit barn bruger. Hvis du for eksempel angiver en daglig grænse på 2 timer, får dit barn 2 timer på hver enhed.
Tillad eller bloker apps

For at gå til det barns kontoindstillinger, som du sidst åbnede i Family Link-appen, skal du trykke på knappen nedenfor:

Bloker eller fjern blokeringen af en app i Family Link
I løbet af ca. 5 minutter, eller når enheden får forbindelse til internettet, bliver appen blokeret, eller blokeringen bliver fjernet. Hvis appen er i brug på det tidspunkt, hvor du blokerer den, får dit barn en advarsel om, at dit barn har ét minut til at afslutte, inden appen bliver blokeret. Appen er blokeret på alle dit barns Android-enheder eller Chromebooks.
Vigtigt! Visse apps kan ikke blokeres, fordi de er påkrævet, for at indstillinger til forældrestyring kan fungere, eller for at dit barns enhed kan fungere.
  1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Styringselementerog derefter Appgrænser.
  4. Vælg navnet på den app, du vil tillade eller blokere.
  5. Tryk på Bloker Bloker og derefter Udfør.
Find dit barns placering

For at gå til det barns kontoindstillinger, som du sidst åbnede i Family Link-appen, skal du trykke på knappen nedenfor:

Find dit barns lokation

Hvis du er forælder, kan du se hvor dit barns Android-enhed er, i Family Link-appen.

1. Åbn Family Link-appen Family Link.
  2. Tryk på Lokation.
  3. Tryk på Konfigurer.
  4. Hvis du har flere børn, skal du vælge, hvilke af dem du vil aktivere lokationsdeling for.
  5. Tryk på Slå til.