Se eller oppdater karakterboken din

Denne artikkelen er for lærere.

Merk: Hvis skolen din deltar i betaprogrammet med synkronisering av karakterer, kan du sende karakterer direkte fra Classroom til systemet ditt for elevinformasjon. Finn ut mer ved å gå til skjemaet der du kan melde interesse for betaversjonen.

På Karakterer-siden kan du se og oppdatere karakterboken din. Du kan se på elevinnleveringer, skrive inn karakterer og returnere arbeid. Elevene får karakterene sine når du returnerer oppgavene deres. Det er kun lærere som kan se Karakterer-siden.

Hvis du vil vite hvordan du konfigurerer samlede karakterer og karakterkategorier, kan du gå til Konfigurer karaktersettingen.

Åpne alle   |   Lukk alle

Åpne karakterboken din
Du kan åpne karakterboken din fra to ulike steder.
  1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Velg et alternativ:
    • Gå til et kurskort, og klikk på Åpne karakterboken .
    • Gå til et kurs og klikk på Karakterer øverst.
Se på elevinnleveringer

På Karakterer-siden kan du se, sette karakter på og returnere en elevs innlevering.

Du legger kanskje merke til at arbeids- eller karakterstatusen er fargekodet:

• Rød: Arbeidet mangler.
  • Grønn: Arbeidet er levert eller er gitt en foreløpig karakter.
  • Svart: Arbeidet er returnert.

Andre farger er basert på kurstemaet ditt og indikerer ikke arbeids- eller karakterstatus.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på et kursog deretterKarakterer.
  3. Pek på en celle for en elevs oppgave. Klikk på Mer og deretterSe innleveringen.

Merk: Når du ser på en elevs innlevering i retteverktøyet, kan du skrive inn en karakter. Karakterer som skrives inn i retteverktøyet, synkroniseres til Karakterer-siden. For å finne ut mer om hvordan du bruker retteverktøyet, gå til Rett og returner oppgaver.

Skriv inn karakterer og returner arbeid
Du kan returnere arbeid med eller uten karakter. Karakterene du skriver inn, lagres som utkast frem til du klikker på Returner. Når du returnerer arbeid, blir e-post- eller mobilvarsler sendt til elevene som har slått på varsler, og de kan se på karakterene sine.
  1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på et kursog deretterKarakterer.
  3. (Valgfritt) Skriv inn en karakter for en elevs oppgave.
  4. For å returnere en elevs oppgave, klikk på Mer og deretterReturner og bekreft.

Gå til Rett og returner oppgaver for å finne ut mer om karaktersetting.

Bruk hurtigtaster i karakterboken
Du kan bruke hurtigtaster til å navigere i og oppdatere karakterboken din.
Handling Hurtigtast for Mac Hurtigtast for PC/Chrome
Lagre som utkast og gå til Mer-menyen, eller gå til neste celle fra Mer-menyen. Tab Tab
Lagre som utkast og gå til forrige kolonne, samme rad Shift + Tab Shift + Tab
Lagre som utkast og gå til neste rad, samme kolonne Retur Enter
Lagre som utkast og gå til forrige rad, samme kolonne Shift + Retur Shift + Enter
(Visningsmodus) Gå fra én celle til en annen (den valgte cellen vises) Piltaster Piltaster
(Redigeringsmodus) Gå fra ett tegn til et annet i en valgt celle Piltaster Piltaster
Gå tilbake til visningsmodus Esc Esc
Åpne menyalternativer i en celle ⌘ + Shift + \ Ctrl + Shift + \
Returnér en oppgave + Tilvalg + r Ctrl + Alt + r
Se på en innlevering + Tilvalg + v Ctrl + Alt + v

Se samlede karakter for elever i et kurs
Hvis du bruker Poengsum eller Vektet etter kategori, kan du se en elevs samlede karakter for kurset. Du kan se generelle karakterer fra Karakterer-siden eller Personer-siden.
  1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på et kurs.
  3. Velg et alternativ:
    • Klikk på Karakterer. En elevs samlede karakter står ved siden av elevens navn.
    • Klikk på Personerog deretternavnet til en elev. Elevens samlede karakter står ved siden av elevens navn.
Last ned en kopi av karakterboken din
Du kan laste ned en kopi av karakterboken din som et Google-regneark eller en CSV-fil. Du finner en veiledning i artikkelen om nedlasting av karakterer
Merk: Hvis en elev forlater kurset ditt, blir vedkommendes karakterer fjernet fra karakterboken din.

Beslektede artikler