Se eller opdater din karakterbog

Denne artikel er for undervisere.

Bemærk! Hvis din skole deltager i betaprogrammet til synkronisering af karakterer, kan du sende karakterer direkte fra Classroom til dit elevadministrationssystem. Få flere oplysninger ved at gå til tilmeldingsformularen for interesse i betaprogrammer.

På siden Karakterer kan du se og opdatere din karakterbog. Du kan se elevernes indsendelser, angive karakterer og returnere opgaver. Eleverne får karakterer, når de returnerer deres opgaver. Det er kun underviserne, der kan se siden Karakterer.

Du kan se en vejledning i, hvordan du konfigurerer samlede karakterer og karakterkategorier, under Konfigurer bedømmelse.

Åbn alle   |   Luk alle

Åbn din karakterbog
Du kan åbne din karakterbog på to måder.
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Vælg en mulighed:
    • Klik på Åbn karakterbog på et holdkort.
    • Klik på Karakterer øverst på siden for et hold.
Se elevernes afleverede opgaver

På siden Karakterer kan du se en elevs afleverede opgave, give den karakter og returnere den.

Du vil muligvis bemærke, at status for opgaven eller karakteren er farvekodet:

• Rød: Manglende opgave
  • Grøn: Afleveret opgave eller foreløbig karakter
  • Sort: Returneret opgave

Andre farver er baseret på dit holds tema og angiver ikke status for opgaven eller karakteren.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på et holdog derefterKarakterer.
  3. Hold markøren over en celle for en elevs opgave. Klik på Mere og derefterSe aflevering.

Bemærk! Når du får vist en elevs aflevering i bedømmelsesværktøjet, kan du angive en karakter. De karakterer, der er angivet i bedømmelsesværktøjet, synkroniseres med siden Karakterer. Gå til Bedøm og returner en opgave for at få vejledning i bedømmelsesværktøjet.

Angiv karakterer, og returner opgaver
Du kan returnere en opgave med eller uden en karakter. De karakterer, du angiver, gemmes som kladder, indtil du klikker på Returner. Når du returnerer opgaver, sendes der en notifikation via mail eller mobil til de elever, som har aktiveret denne mulighed, og eleverne kan se deres karakterer.
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på et holdog derefterKarakterer.
  3. (Valgfrit) Angiv en karakter for en elevs opgave.
  4. Du kan returnere en elevs opgave ved at klikke på Mere og derefterReturner og bekræfte.

Du kan få yderligere hjælp til karakterer ved at gå til Bedøm og returner en opgave

Brug tastaturgenveje i din karakterbog
Du kan bruge tastaturgenveje til at navigere i og opdatere din karakterbog.
Handling Genvej på Mac Genvej på pc/i Chrome
Gem kladden, og gå til menuen Mere , eller gå til næste celle fra menuen Mere . Tab Tab
Gem kladden, og gå til forrige kolonne, samme række Shift+Tab Shift+Tab
Gem kladden, og gå til næste række, samme kolonne Return Enter
Gem kladden, og gå til forrige række, samme kolonne Shift+Return Shift+Enter
(Visningstilstand) Skift mellem celler (viser den valgte celle) Piletaster Piletaster
(Redigeringstilstand) Skift mellem tegn i en valgt celle Piletaster Piletaster
Gå tilbage til visningstilstand Esc Esc
Åbn menupunkter i en celle +Shift+\ Ctrl+Shift+\
Returner opgave +Option+r Ctrl+Alt+r
Se aflevering +Option+v Ctrl+Alt+v

Se samlede karakterer for elever på et hold
Hvis du bruger bedømmelsen Point i alt eller Vægtet efter kategori, kan du se en elevs samlede karakter på holdet. Du kan se de samlede karakterer på siden Karakterer eller siden Personer.
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på et hold.
  3. Vælg en mulighed:
    • Klik på Karakterer. En elevs samlede karakter vises ud for vedkommendes navn.
    • Klik på Personerog derefterelevens navn. Elevens samlede karakter vises ud for vedkommendes navn.
Download en kopi af din karakterbog
Du kan downloade en kopi af din karakterbog som et Google-regneark eller en fil med kommaseparerede værdier (CSV). Se Download karakterer for at få en vejledning.
Bemærk! Hvis en elev afmelder sig holdet, fjernes vedkommendes karakterer fra din karakterbog.