Overdrag ejerskabet af et hold

Denne artikel er til Google Workspace- administratorer. Undervisere kan få flere oplysninger her.

Hvis en underviser forlader skolen eller skifter hold, kan du overdrage vedkommendes hold til en anden underviser.

Når du overdrager ejerskabet af et hold, behøver den nye underviser ikke at acceptere overdragelsen, for at processen gennemføres.

Hvem kan du overdrage hold til?

Som Google Workspace-administrator kan du overdrage ejerskabet af en undervisers hold til en anden underviser i dit domæne ved hjælp af Classroom API.

Når holdet overføres til en ny underviser, angives vedkommende som holdets primære underviser. Den oprindelige underviser bliver medunderviser af holdet.

Hvem ejer holdmaterialerne efter en overdragelse?

Når du overdrager ejerskabet af et hold, vil den nye primære underviser eje:

• Holdets Google Drev-mappe
  • Alle materialer i holdets skabelonmappe
  • Afleverede elevopgaver

Hvem ejer det slettede materiale?

Slettede elementer i Drev-mappen, skabelonmappen og afleverede elevopgaver overdrages ikke til den nye primære underviser.

Hvis du gendanner slettede elementer, vil disse elementer fortsat tilhøre den oprindelige underviser.

Bemærk! Den nye primære underviser kan slette holdet.

Inden du sletter en undervisers konto

Før du sletter en underviserkonto, skal du bekræfte, at underviserens hold ikke længere bliver brugt af elever eller medundervisere. Hvis holdet stadig er i brug, skal du overdrage ejerskabet af holdet til en anden underviser.

Når en undervisers konto slettes, uden at ejerskabet bliver overdraget, sker der følgende:

• Underviseren mister adgangen til Classroom.
  • Holdet kan ikke længere overføres til andre.
  • Underviserens hold forbliver tilgængelige for andre brugere, men med begrænset funktionalitet.

Hvis du har brug for at gendanne hold fra en slettet undervisers konto, kan du gendanne den slettede konto inden for 20 dage efter sletningen.

Relaterede emner