Grenser ved bruk av Classroom

Av sikkerhetshensyn finnes det grenser for enkelte aktiviteter i Classroom, avhengig av hvilken type konto du har.

Grenser for Google Classroom

Verdiene for disse grensene kan endres uten varsel for å beskytte Googles infrastruktur.

Aktivitet eller funksjon Google Workspace- eller
skolekonto
Personlig Google-konto
Lærere per kurs 50 50
Kursdeltakere (lærere
og elever)
1000 250
Antallet kurs du kan bli med på 1000 maksimalt 100, 30 per dag
Antallet kurs du kan opprette Ingen grense 30 per dag
Antallet kursinvitasjoner
du kan sende
500 per dag per lærer 100 per dag per lærer
Foresatte per elev 20 Funksjonen er ikke tilgjengelig
Synlighet for e-postadresser Ingen grense Funksjonen er ikke tilgjengelig
Emner per kurs 200 200
Det maksimale antallet kurs du kan velge for samlet publisering av oppgaver, materiell, spørsmål eller kunngjøringer. 20 20

Viktig: Du kan invitere mer enn 50 lærere, men bare 50 lærere kan delta på kurset.

Grenser for grupper

Classroom bruker Google Grupper for alle elever og lærere som har Google Workspace for Education-kontoer.

• Hver person kan kun være i et bestemt antall grupper.
  • Hvis du inviterer en gruppe til å bli med på et kurs som medlærere, må gruppen ha ti eller færre medlemmer.

Finn ut mer ved å se artikkelen om retningslinjer og grenser for Grupper.

Beslektede emner