Classroomin käyttöä koskevat rajoitukset

Tietoturvasyistä joissakin Classroomin toiminnoissa on tilin tyypin mukaan määräytyviä rajoituksia.

Google Classroomin rajoitukset

Nämä raja-arvot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta Googlen infrastruktuurin suojelemiseksi.

Toiminto tai ominaisuus Google Workspace ‑tili tai
oppilaitoksen tili
Henkilökohtainen Google-tili
Opettajien määrä ryhmää kohti 50 50
Ryhmän jäsenten määrä
(opettajat ja oppilaat)
1 000 250
Ryhmiin liittymisten määrä 1 000 Yhteensä enintään 100 (30 päivässä)
Luotavien ryhmien määrä Ei rajoitusta 30 päivässä
Lähetettävien jäsenkutsujen
määrä
500 kpl/opettaja päivässä 100 kpl/opettaja päivässä
Huoltajien määrä oppilasta kohti 20 Ominaisuus ei käytettävissä
Sähköpostiosoitteen näkyvyys Ei rajoitusta Ominaisuus ei käytettävissä
Aiheiden määrä ryhmää kohti 200 200
Määrä ryhmiä, joille voit samanaikaisesti julkaista kotitehtävän, materiaalin, kysymyksen tai ilmoituksen 20 20

Tärkeää: Voit kutsua useampia opettajia, mutta vain 50 voi liittyä ryhmään.

Google Ryhmien rajoitukset

Classroom käyttää Google Ryhmiä kaikille oppilaille ja opettajille, joilla on Google Workspace for Education ‑tili.

• Kukin henkilö voi kuulua vain tiettyyn määrään ryhmiä.
  • Jos kutsut Google Ryhmän jäsenet liittymään ryhmään apuopettajina, Ryhmässä voi olla enintään 10 jäsentä.

Lue lisätietoja Understand Groups policies and limits ‑artikkelista.