Bruk kalenderne som lærer

Denne artikkelen er ment for lærere. Klikk her hvis du er elev.

For hvert kurs deler du og elevene dine en Classroom-kalender og en kalender i Google Kalender. Hvis du ikke ser noen kalendere for kursene dine, har administratoren din sannsynligvis slått av Kalender for kontoen din.

Hva kan jeg gjøre med hver av kalenderne?

Google Kalender (alle enheter) Classroom-kalenderen (bare på datamaskiner)
  • Se frister for kursarbeid
  • Se kursaktiviteter
  • Legg til personlige påminnelser som bare du ser
  • Legg til aktiviteter, for eksempel gruppearbeid

Merk: Det du legger til, vises ikke i Classroom-kalenderen.

• Se frister for kursarbeid
  • Klikk på et element for å åpne det
    i Classroom

Merk: Du kan ikke legge til noe i Classroom-kalenderen.

Se elementer i kalenderne dine

Merk: Elementer du tildeler til enkeltelever, vises i Classroom-kalenderen din. De vises ikke i Google Kalender.

Se kursarbeid i Classroom-kalenderen din

Når du oppretter oppgaver og spørsmål med frister, vises disse i kalenderne dine. Du og elevene kan se kursarbeidet i Classroom-kalenderen eller i Google Kalender.

Slik ser du kursarbeid i Classroom-kalenderen:

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Valgfritt: For å vise uttrekksmenyen klikker du på menyen øverst til venstre.
  3. Klikk på Kalender .
  4. Velg en oppgave eller et spørsmål for å åpne.

5. (Valgfritt) Du kan se tidligere eller fremtidig arbeid ved å klikke på Tilbake eller Neste ved siden av datoen.

Merk: For å gå tilbake til dagens dato, klikk på I dag .

6. (Valgfritt) For å se kursarbeid for alle kursene dine, klikk på Alle kursene.
    For å se kursarbeid for kun ett kurs, klikk på Alle kurs og velg kurset.

Tips: For å minimere menyen til en skjult versjon, klikk på menyen øverst til venstre.

Se kursarbeid og aktiviteter i Google Kalender

I Google Kalender kan du og elevene dine se frister for kursarbeid samt angitte aktiviteter, for eksempel ekskursjoner eller eksamensdatoer.

Slik ser du kursarbeid eller aktiviteter i Google Kalender:

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid.
  3. Klikk på Google Kalender .
  4. (Valgfritt) For å se på detaljene, klikk på kursarbeidet eller aktiviteten i Kalender.

Legg til elementer i Google Kalender

Legg til kursaktiviteter
Du kan legge til aktiviteter, for eksempel ekskursjoner eller eksamensdatoer, i Google Kalender. For å se aktivitetene må elevene åpne Google Kalender.
Slik legger du til kursaktiviteter:
  1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid.
  3. Klikk på Google Kalender .
  4. Finn ut mer ved å gå til Opprett en aktivitet.​
Legg til personlige påminnelser
I Google Kalender kan du legge til personlige påminnelser som bare du kan se.
  1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid.
  3. Klikk på Google Kalender .
  4. Gå til Legg til påminnelser i Google Kalender, og følg veiledningen.

Beslektede emner