Brug kalenderne som underviser

Denne artikel er for undervisere. Elever kan få flere oplysninger her.

Du og dine elever deler en Classroom-kalender og en kalender i Google Kalender for hvert hold. Hvis du ikke kan se nogen kalendere for dine hold, har din administrator sandsynligvis deaktiveret Kalender for din konto.

Hvad kan jeg gøre med de forskellige kalendere?

Google Kalender (alle enheder) Classroom-kalender (kun på computer)
  • Se afleveringsfrister for lektier
  • Se holdbegivenheder
  • Tilføj personlige påmindelser, som kun du kan se
  • Tilføj begivenheder, f.eks. møder i studiegrupper

Bemærk! Det, du tilføjer, vises ikke i Classroom-kalenderen.

• Se afleveringsfrister for lektier
  • Klik på et element for at åbne det
    i Classroom

Bemærk! Du kan ikke tilføje noget i Classroom-kalenderen.

Se elementer i dine kalendere

Bemærk! Elementer, som du tildeler enkelte elever, vises i din Classroom-kalender. De vises ikke i Google Kalender.

Se opgaver i din Classroom-kalender

Når du opretter opgaver og spørgsmål med afleveringsfrister, vises de i dine kalendere. Du og dine elever kan se ressourcerne i Classroom-kalenderen eller i Google Kalender.

Sådan ser du ressourcer i Classroom-kalenderen:

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Klik på Kalender .
  4. Vælg en opgave eller et spørgsmål for at åbne den eller det.

5. (Valgfrit) Du kan se tidligere eller fremtidige opgaver ved at klikke på Tilbage eller Næste ud for datoen.

Bemærk! Du kan vende tilbage til i dag ved at klikke på I dag .

6. (Valgfrit) Du kan se ressourcer for alle dine hold ved at klikke på Alle hold.
    Hvis du kun vil se ressourcer for ét hold, skal du klikke på Alle hold og vælge holdet.

Tip! Du kan minimere menuen til en skjult version ved at klikke på menuen øverst til venstre.

Se ressourcer og begivenheder i Google Kalender

I Google Kalender kan du og dine elever se afleveringsfrister for ressourcer og tilføjede begivenheder, f.eks. ekskursioner eller eksamensdatoer.

Sådan ser du ressourcer eller begivenheder i Google Kalender:

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdetog derefterLektier.
  3. Klik på Google Kalender .
  4. (Valgfrit) Du kan få flere oplysninger ved at klikke på en lektie eller en begivenhed i Kalender.

Føj elementer til Google Kalender

Tilføj holdbegivenheder
Du kan føje begivenheder, f.eks. ekskursioner eller eksamensdatoer, til Google Kalender. Eleverne skal åbne Google Kalender for at se begivenheder.
Sådan tilføjer du en holdbegivenhed:
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdetog derefterLektier.
  3. Klik på Google Kalender .
  4. Få yderligere vejledning ved at gå til Opret en begivenhed.​
Tilføj personlige påmindelser
Du kan føje personlige påmindelser til Google Kalender, som det kun er dig, der kan se.
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Ressourcer.
  3. Klik på Google Kalender .
  4. Gå til Tilføj påmindelser i Google Kalender, og følg vejledningen.

Relaterede emner