Palautuspäivien ja tapahtumien katsominen

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille. Siirry tänne, jos olet opettaja.

Näet kussakin ryhmässä Classroom-kalenterin ja Google Kalenterin, joita käytät opettajan ja ryhmän muiden oppilaiden kanssa. Jos et näe kalentereita, järjestelmänvalvoja on poistanut Kalenterin käytöstä ryhmässäsi.

Mitä eri kalentereilla voi tehdä

Huom. Classroom-kalenteria voi käyttää ainoastaan tietokoneella, ei mobiililaitteilla.

Google Kalenteri Classroom-kalenteri
  • Kotitehtävien palautuspäivien tarkistaminen
  • Ryhmän tapahtumien tarkistaminen
  • Vain itsellesi näkyvien
    muistutusten lisääminen
  • Opiskeluryhmien ja muiden
    tapahtumien lisääminen
  • Kotitehtävien palautuspäivien tarkistaminen
  • Kohteen avaaminen
    Classroomissa klikkaamalla

Mobiililaitteella näet vain Google Kalenterin, et Classroom-kalenteria.

Mobiililaitteen kalenteri on synkronoitava, jotta sitä voi käyttää Classroom-mobiilisovelluksella. Katso lisätiedot Kalenterin synkronointi puhelimen tai tabletin kanssa ‑ohjeartikkelista.

Huom. Mitään Google Kalenteriin lisäämiäsi asioita ei näytetä Classroom-kalenterissa.

1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta yläreunasta Valikko Valikko.

Valitse Valikko

3. Napauta Kalenteri.

Valitse Kalenteri

4. Avaa tehtävä tai kysymys napauttamalla sitä.