Tehtävien katseleminen kalenterissa

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille. Jos olet opettaja, siirry tänne.

Voit seurata tehtäviä ja palautuspäiviä sekä Classroom-kalenterissa että Google Kalenterissa.

Opettajan antamat tehtävät näkyvät Classroom-kalenterissa. Sinulla on tähän kalenteriin vain lukuoikeus, joten et voi lisätä siihen mitään.

Classroom lisää jokaisen ryhmän kalenterin Google-tilisi Google Kalenteriin. Löydät ne erillisinä kalentereina Omat kalenterit -luettelosta.

Google-kalenteri

Näet opettajan antamat tehtävät, mutta näihin kalentereihin lisäämiäsi asioita ei näytetä Classroom-kalenterissa.

Tehtävien palautuspäivien katselu Classroomissa
  1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse yläreunasta Valikko Valikko.

Valitse Valikko

3. Klikkaa Kalenteri.

Valitse Kalenteri

4. Valitse seuraavista:
    • Jos haluat katsella menneitä tai tulevia tehtäviä, klikkaa päivämäärän vieressä olevaa nuolta.

Klikkaa nuolta

• Jos haluat nähdä kaikkien kurssiesi tehtävät, klikkaa Kaikki kurssit.
    • Jos haluat nähdä vain tietyn kurssin tehtävät, klikkaa ensin Kaikki kurssit ja valitse sitten haluamasi kurssi.

Valitse Kaikki ryhmät

5. Avaa tehtävä tai kysymys klikkaamalla sitä.
Ryhmän tapahtumien katseleminen Google Kalenterissa
Voit lisätä Google Kalenteriin omia merkintöjä, kuten tapaamisia ryhmätöitä varten. Näet lisäksi tapahtumat, kuten koepäivät ja retket.
Huom. Mitään Google Kalenteriin lisäämiäsi asioita ei näytetä Classroom-kalenterissa.
  1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse ryhmä.
  3. Valitse seuraavista:
    • Jos ryhmällä on Tehtävät-sivu, valitse Tehtävät ja sitten Google Kalenteri Google Kalenteri.

Kalenteri

• Jos ryhmällä ei ole Tehtävät-sivua, valitse Google Kalenteri.

Näet kaikki tehtävät ja ryhmän tapahtumat kalenterissa.