Palautuspäivien ja tapahtumien katsominen

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille. Siirry tänne, jos olet opettaja.

Näet kussakin ryhmässä Classroom-kalenterin ja Google Kalenterin, joita käytät opettajan ja ryhmän muiden oppilaiden kanssa. Jos et näe kalentereita, järjestelmänvalvoja on poistanut Kalenterin käytöstä ryhmässäsi.

Mitä eri kalentereilla voi tehdä

Huom. Classroom-kalenteria voi käyttää ainoastaan tietokoneella, ei mobiililaitteilla.

Google Kalenteri Classroom-kalenteri
  • Kotitehtävien palautuspäivien tarkistaminen
  • Ryhmän tapahtumien tarkistaminen
  • Vain itsellesi näkyvien
    muistutusten lisääminen
  • Opiskeluryhmien ja muiden
    tapahtumien lisääminen
  • Kotitehtävien palautuspäivien tarkistaminen
  • Kohteen avaaminen
    Classroomissa klikkaamalla

Kalenterien kohteiden katsominen

Palautuspäivien tarkistaminen Classroom-kalenterista

Näet kotitehtävien palautuspäivät Classroom-kalenterissa. Et voi lisätä siihen kohteita.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse yläreunasta Valikko Valikko.

Valitse Valikko

3. Klikkaa Kalenteri.

Valitse Kalenteri

4. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Jos haluat katsella menneitä tai tulevia töitä, klikkaa päivämäärän vierestä Edellinen Back tai Seuraava Seuraava.

Klikkaa nuolta

• Jos haluat nähdä kaikkien ryhmiesi kotitehtävät, klikkaa Kaikki ryhmät.
      Valitse Kaikki ryhmät
    • Jos haluat nähdä yksittäisen ryhmän kotitehtävät, klikkaa Kaikki ryhmät ja sitten valitse ryhmä.
  5. (Valinnainen) Voit avata tehtävän klikkaamalla kotitehtävää tai kysymystä.

Palautuspäivien ja tapahtumien katsominen Google Kalenterissa

Voit nähdä kotitehtävien palautuspäivät sekä opintoretket, kokeet ja ryhmän muut tapahtumat Google Kalenterissa. Muut kalenterit ‑luettelo sisältää kaikkien ryhmiesi kalenterit sekä mahdollisuuden näyttää tai piilottaa ne.
  1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse ryhmä ja sitten Tehtävät.
  3. Klikkaa Google Kalenteri Google Kalenteri.
    Kalenteri
  4. (Valinnainen) Voit katsoa kohteen tiedot klikkaamalla sitä-
    Google-kalenteri
  5. (Valinnainen) Voit näyttää tai piilottaa muiden ryhmien kalenterit valitsemalla haluamasi ryhmän Muut kalenterit ‑kohdasta.

Kohteiden lisääminen Google Kalenteriin

Oman muistutuksen lisääminen

Voit lisätä omia muistutuksia, jotta muistat esimerkiksi ottaa laskimen mukaasi aamulla. Mitään Google Kalenteriin lisäämiäsi asioita ei näytetä Classroom-kalenterissa.
  1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse ryhmä ja sitten Tehtävät.
  3. Klikkaa Google Kalenteri Google Kalenteri.
    Kalenteri
  4. Katso tarkat ohjeet kohdasta Muistutusten lisääminen.

Tapahtuman lisääminen

Voit lisätä opiskeluryhmiä ja muita tapahtumia sekä kutsua muita oppilaita niille. Mitään Google Kalenteriin lisäämiäsi asioita ei näytetä Classroom-kalenterissa.
  1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse ryhmä ja sitten Tehtävät.
  3. Klikkaa Google Kalenteri Google Kalenteri.
    Kalenteri
  4. Katso lisäohjeet kohdasta Tapahtuman luominen