Se afleveringsfrister og begivenheder i en kalender

Denne artikel er for elever. Undervisere kan få oplysninger her.

Du deler en Classroom-kalender og en Google-kalender med din underviser og dine holdkammerater på hvert hold. Det er kun elementer med afleveringsfrister, der vises i disse kalendere. Hvis du ikke kan få adgang til Google Kalender, har din Google Workspace-administrator muligvis deaktiveret funktionen for din konto.

Hvad kan du gøre med hver enkelt kalender?

Google Kalender (alle enheder) Classroom-kalender (kun på computer)
  • Se afleveringsfrister for lektier
  • Se holdbegivenheder
  • Tilføj personlige påmindelser, som kun du kan se
  • Tilføj begivenheder, f.eks. møder i studiegrupper

Tip! Det, du tilføjer, vises ikke i Classroom-kalenderen.

• Se afleveringsfrister for lektier
  • Klik på et element for at åbne det
    i Classroom

Tip! Du kan ikke tilføje noget i Classroom-kalenderen.

Se elementer i dine kalendere

Du kan se dine elementer i Classroom-kalenderen og din Google Kalender på de datoer, hvor de skal afleveres.

Se afleveringsfrister i din Classroom-kalender

I Classroom-kalenderen kan du se afleveringsfrister for lektier fra alle dine hold i ugen. Du kan ikke tilføje nogen elementer. Værger, der modtager mailoversigter, kan ikke se din Classroom-kalender.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Klik på Kalender .
  4. Vælg en mulighed:

• Du kan se tidligere eller fremtidige opgaver ved at klikke på Tilbage eller Næste ud for datoen.
    • Hvis du vil se opgaver for ét hold, skal du klikke på Alle holdog derefter og vælge holdet.
  5. Valgfrit: Du kan åbne ressourcer ved at klikke på en opgave eller et spørgsmål

Tip! Klik på menuen øverst til venstre for at minimere menuen til en skjult version.

Se afleveringsfrister og begivenheder i din Google-kalender

Du kan finde alle dine holdkalendere i Google Kalender. Værger kan ikke se noget i Google Kalender, medmindre du deler en kalender med dem.
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Ressourcer.
  3. Klik på Google Kalender øverst.
  4. Klik på et element for at få flere oplysninger.
  5. Valgfrit: Hvis du vil se eller skjule andre holdkalendere, skal du markere eller fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet ud for et hold i venstre side under Andre kalendere

Føj elementer til din Google-kalender

Tilføj en personlig påmindelse

Du kan tilføje en personlig påmindelse, f.eks. en note om at huske din lommeregner.
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Ressourcer.
  3. Klik på Google Kalender øverst.
  4. Du kan få yderligere vejledning ved at gå til Tilføj påmindelser i Google Kalender.

Tilføj en begivenhed

Du kan tilføje begivenheder, f.eks. et møde i studiegruppen, og invitere holdkammerater. Det, du tilføjer i Google Kalender, vises ikke i Classroom-kalenderen.
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Ressourcer.
  3. Klik på Google Kalender .
  4. Få yderligere vejledning ved at gå til Opret en begivenhed.