Visa slutdatum och händelser i en kalender

Den här artikeln riktar sig till elever. Lärare besöker den här sidan.

Du delar en kalender i Classroom och en i Google Kalender med läraren och klasskamraterna per kurs. Endast objekt med slutdatum visas i dessa kalendrar. Om du inte kan komma åt Google Kalender kan Google Workspace-administratören ha inaktiverat det för ditt konto.

Vad kan du göra med de olika kalendrarna?

Google Kalender (alla enheter) Classroom-kalender (endast dator)
  • Visa inlämningsdatum för klassuppgifter
  • Visa klasshändelser
  • Lägga till personliga påminnelser som bara visas för dig
  • Lägga till händelser, till exempel när du ska plugga

Tips! Allt du lägger till visas inte i Classroom-kalendern.

• Visa inlämningsdatum för klassuppgifter
  • Klicka på ett objekt om du vill öppna det
    i Classroom

Tips! Allt går inte att lägga till i Classroom-kalendern.

Visa Classroom-objekt i Google Kalender

Det går inte att visa Classroom-kalendern på mobila enheter. Du kan fortfarande visa din Google Kalender.

Innan du börjar: Du kan synkronisera Google Kalender med din mobila enhet och använda den i Classroom-appen. Mer information finns i Synkronisera Kalender med en telefon eller surfplatta.

1. Tryck på Classroom .
  2. Tryck på menyn följt avKalender högst upp.
  3. Öppna en uppgift eller en fråga genom att trycka på den.