Arkivér eller slet et hold

Denne artikel er for undervisere.

Når du er færdig med at undervise et hold, kan du arkivere det. Når du arkiverer et hold, arkiveres det for alle elever og undervisere på holdet. Hvis du ikke arkiverer et hold, kan elever og undervisere på holdet fortsat se det på siden Hold.

Undervisere og medundervisere kan arkivere et hold, men det er kun den primære underviser, der kan slette et hold. Elever kan ikke arkivere eller slette et hold.

Hvad sker der med et arkiveret hold?

• Holdet flyttes til et separat område, så holdmaterialer, elevopgaver og opslag gemmes. Du kan ikke se det sammen med dine aktive hold på siden Hold.
  • Holdet vises som et arkiveret hold for dig og dine elever. Hvis du vil bruge holdet igen, skal du først gendanne det.
  • Du og dine elever har stadig adgang til alle holdmaterialerne i Google Drev. Dette omfatter også alle vedhæftede filer i opgaver eller i andet arbejde, som eleverne har afleveret.
  • Elever kan ikke framelde sig et arkiveret hold. Dette kan begrænse elevernes mulighed for at administrere hold, de ikke længere deltager i.
  • Holdets kalender kan stadig ses i Google Kalender og i dine elevers kalendere. Hvis du ikke længere har brug for holdet, kan du fjerne dets kalender fra visningen eller slette den permanent. Gå til Slet eller afmeld en kalender for at få en vejledning.

Bemærk! Et arkiveret hold bliver i Classroom, indtil du sletter det. Dette er årsagen til, at et arkiveret holds kalender stadig vises i din Google Kalender.

Arkivér eller gendan et hold

Arkivér et hold

Du kan kopiere hold før eller efter, du har arkiveret dem. Se Kopiér et hold for at få en vejledning.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. På holdkortet skal du klikke på Mere og derefter Arkivér.
  3. Klik på Arkivér for at bekræfte.
Se et arkiveret hold
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Rul ned, og klik på Arkiverede hold .
  4. Bemærk! Denne valgmulighed vises kun i menuen, hvis du har arkiveret hold.

5. Vælg det hold, du vil se.

Tip! Du kan minimere menuen til en skjult version ved at klikke på menuen øverst til venstre.

Gendan et arkiveret hold

Når du har gendannet et arkiveret hold, vises holdkortet igen sammen med dine aktuelle hold. Du kan nu bruge holdets opslag, opgaver, kommentarer og materialer igen.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Rul ned, og klik på Arkiverede hold .
  4. Bemærk! Denne valgmulighed vises kun i menuen, hvis du har arkiveret hold.

5. På holdkortet skal du klikke på Mere og derefter Gendan.
  6. Klik på Gendan for at bekræfte.

Tip! Du kan minimere menuen til en skjult version ved at klikke på menuen øverst til venstre.

Slet et hold

Advarsel! Når et hold er slettet, kan det ikke fortrydes. Efter du har klikket på Slet, har du ikke længere adgang til nogen af holdets opslag eller kommentarer. Du og dine elever har dog stadig adgang til dine holdfiler i holdets Drev-mappe.

Hvis du er sikker på, at du aldrig kommer til at bruge et hold igen, kan du slette det permanent. Du skal arkivere et hold, før du kan slette det. Det er kun den primære underviser, der kan slette et hold. Medundervisere kan ikke slette et hold.

Sådan sletter du et arkiveret hold:

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Rul ned, og klik på Arkiverede hold .
  4. Bemærk! Denne valgmulighed vises kun i menuen, hvis du har arkiverede hold.​

5. På holdkortet skal du klikke på Mere og derefter Slet.
  6. Klik på Slet for at bekræfte.

Tip! Du kan minimere menuen til en skjult version ved at klikke på menuen øverst til venstre.