Administrer kursdetaljer og -innstillinger

Denne artikkelen er for lærere.

Når du har opprettet et kurs, kan du endre kursdetaljene og tilpasse kursinnstillingene. Du kan for eksempel endre kursnavnet og velge hvordan kursarbeid-innlegg skal vises på Strøm-siden.

For å administrere Classroom-varslene dine, gå til Slå varsler på eller av i stedet.

Du kan endre kursdetaljene på Innstillinger-siden. Hvis du har flere deler av det samme kurset, gjelder ikke endringer du gjør i ett kurs, for de andre.

Se eller endre kursdetaljer

Endre navn, beskrivelser, deler, rom eller emner for kurs

Et kursnavn kreves.

Merk: Selv om du endrer kursnavnet, oppdateres ikke navnet på Disk-mappen for kurset automatisk. For å oppdatere mappenavnet, gå til Disk-mappen for kurset.

1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på kursetog deretterStrømog deretterInnstillinger.

Kursnavnet blir satt inn automatisk.

3. Gjør endringene og trykk på Lagre.

Merk: Tomme felt vises ikke i elevvisningen.

Merk: Selv om du endrer kursnavnet, oppdateres ikke navnet på Disk-mappen for kurset automatisk. For å oppdatere mappenavnet, gå til Disk-mappen for kurset.

Se eller endre invitasjonskoder for kurs

Hvert kurs du oppretter, har en kurskode og en invitasjonslink til kurset. Du kan dele koden eller linken med elevene, slik at de kan bli med på kurset ditt. Se Inviter elever til kurset ditt for å finne ut mer.

Se eller endre linken til videomøtet for kurset

Avhengig av hvordan administratoren din har konfigurert Classroom, kan du kanskje bruke Google Meet til videomøter for kurs.
For å få veiledning og informasjon om krav for å bruke Meet i Classroom, gå til Start et videomøte for utdanning.

Se eller endre innstillingene for Strøm-siden

Vis eller skjul varsler om kursarbeid på Strøm-siden

Du kan velge om varsler om kursarbeid skal vises på Strøm-siden, og hvilke detaljer varslene skal vise.
  1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på kursetog deretterInnstillinger .
  3. Under Generelt trykker du på Kursarbeid i strømmen og velger et alternativ:

• Vis vedlegg og detaljer: Elevene ser en utvidet visning av varslene.
    • Vis komprimerte varsler: Elevene ser varsler uten vedlegg og detaljer.
    • Skjul varsler: Ingen varsler om kursarbeid vises på Strøm-siden.
  4. Trykk på Lagre.

Merk: På kursarbeid-innlegg er det bare lærere som ser de totale antallene for elevarbeid-statusene.

Angi tillatelser for elevinnlegg

På Strøm-siden kan elevene legge ut meldinger og kommentere andre innlegg, hvis du tillater det. Du kan angi tillatelser for enkeltelever eller hele klassen.

1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på kurset og deretter Innstillinger .

3. Under Generelt trykker du på Innstillinger for strømmen og velger et alternativ:

• Elevene kan legge ut innlegg og kommentarer (standard): Elevene kan opprette innlegg på Strøm-siden og kommentere alle elementer.
    • Elevene kan bare kommentere: Elevene kan kommentere eksisterende innlegg, men ikke opprette innlegg.
    • Bare lærere kan legge ut innlegg eller kommentere: Elevene kan ikke kommentere eller opprette innlegg på Strøm-siden. Denne innstillingen tilsvarer å ignorere alle elevene.
      Merk: For å få mer informasjon om å ignorere eller slutte å ignorere elever, gå til Angi innleggs- og delingstillatelser for elever.
  4. Trykk på Lagre.
Se slettede innlegg fra elever

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i Android-versjonen av Classroom. Trykk på Datamaskin for å se veiledningen.

Se eller endre karakterinnstillingene

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i Android-versjonen av Classroom. Trykk på Datamaskin for å se veiledningen.

Beslektede emner