Eksportér og se forhåndsvisninger af holdskabeloner og -ressourcer

Denne artikel er for undervisere.

Du kan få adgang til andre underviseres hold i Google Classroom, hvis de har delt linket til forhåndsvisning af holdet med dig. Når du modtager et hold, der viser et link til en anden undervisers hold, kan du:

• Se forhåndsvisning af en live, opdateret version af holdets Ressource-side.
  • Importere materialer, som du vil bruge til nye og eksisterende hold.
  • Ikke se holdlisten, karakterbogen, kommentarer og vedhæftede filer, der er tildelt af indstillingen "elever kan redigere" for at beskytte elevernes data.
  • Kun se ressourcer, hvis de er blevet tildelt.

Se forhåndsvisning af materialer fra et delt hold

Vigtigt! Du kan kun åbne et link til forhåndsvisning af et delt hold, hvis du er:

Du kan se forhåndsvisninger af materialer fra et delt hold ved at åbne linket til forhåndsvisning af det delte hold i din browser.

• En forhåndsvisning af det delte hold viser:
    • Holdets titel, ejer og sektion
    • Ressourcer, f.eks. bedømmelseskategori, opslagsdato og afleveringsfrister
  • Udvidede ressourcer viser deres:
    • Opgavepoint og -rubrik
    • Vedhæftede filer
    • Beskrivelse
    • Opslagsdato

Tip! Du kan se en forhåndsvisning af vedhæftede filer, som åbnes i "Projektorvisning".

Eksportér holdmaterialer fra et delt hold

Eksportér til et nyt hold

1. Når du ser en forhåndsvisning af det delte hold, skal du vælge de ressourcer, du vil eksportere til et nyt hold.
    • Vælg eller fravælg alle ressourcer: Klik på Vælg alle.
    • Vælg alle elementer under et emne: Markér afkrydsningsfeltet ud for et emne.
    • Vælg eller fravælg specifikke ressourcer: Klik på det enkelte afkrydsningsfelt ud for hvert ressourceelement.
  2. Klik på Eksportér ressourcer øverst til højre.
  3. Klik på Nyt hold.
  4. Angiv de nye holdoplysninger.
  5. Klik på Opret.
  6. Klik på Se hold for at åbne det nye hold på en ny fane.

Eksportér til et eksisterende hold

1. Når du ser en forhåndsvisning af det delte hold, skal du vælge de ressourcer, du vil eksportere til et hold, der allerede findes.
    • Vælg eller fravælg alle ressourcer: Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Vælg alle.
    • Vælg alle elementer under et emne: Markér afkrydsningsfeltet ud for et emne.
    • Vælg eller fravælg specifikke ressourcer: Klik på det enkelte afkrydsningsfelt ud for hvert ressourceelement.
  2. Klik på Eksportér ressourcer øverst til højre.
  3. Klik på det hold, du vil eksportere elementerne til.
  4. Klik på Eksportér.
  5. Klik på Se hold for at åbne det hold, du har eksporteret til.

Tips!

• Når du eksporterer ressourcer til et nyt eller et eksisterende hold, vises alle eksporterede ressourcer som "Kladder".
  • Eksporterede ressourcer er kopier. Når du ændrer et eksporteret ressourceelement, påvirker det ikke de oprindelige kilderessourcer.
  • Når du eksporterer ressourcer til et aktivt hold, vises eksporterede ressourcer over eksisterende ressourcer.
  • Ressourcer og emner vises i samme rækkefølge, som de oprindeligt var i.
  • Når et hold har importeret indhold, kan du finde følgende:
    • Notifikationen "Ressourcerne importeres" på holdkortet.
    • Et banner til holdet, som forklarer, at ressourcerne er importeret. Ressourceelementerne er nedtonede, indtil de er importeret.
  • Indstillinger for generelle ressourceelementer, f.eks. rubrikker og pointværdier, kopieres. Indstillingerne for karaktergivning kopieres ikke.
  • Den tid, det tager at eksportere ressourcer, afhænger af størrelsen på de materialer, du vælger.

Tips til almindelige fejlmeddelelser

Du har ikke adgang
  • Når du åbner et hold, der er delt med dig, men du ikke kan få adgang til det, kan der være opstået følgende problemer:
    • Du er ikke verificeret som underviser. Se, hvordan du bliver verificeret underviser.
    • Du er ikke i samme organisation som den underviser, der delte linket til forhåndsvisning af holdet med dig.
    • Du er i øjeblikket tilmeldt det delte hold som elev.
    • Holdet blev slettet.
    • En underviser på holdet har deaktiveret deling.
Eksporten mislykkedes
  • Et hold kan maksimalt have 200 emner.