Installer og sæt Classroom-tilføjelser på tilladelseslisten

Denne artikel er for administratorer.

Som Google Workspace-administrator kan du konfigurere tilføjelser til Classroom, så undervisere kan dele spændende aktiviteter og indhold med eleverne. Tilføjelser kan vedhæftes til opgaver, testopgaver, spørgsmål, materialer og meddelelser.

Det bør du vide om tilføjelser i Classroom

• Du skal bruge Google Workspace for Education Plus eller Teaching and Learning Upgrade.
  • Tilføjelser kan kun oprettes og tildeles i webversionen af Classroom.
  • Opgaver kan ses, gennemføres og bedømmes via tilføjelser i både web- og mobilversionen af Classroom

Konfigurer en tilføjelse

Administratorer kan konfigurere tilføjelser på 2 måder:

• Administratorinstallation: Installer en tilføjelse til undervisere i en gruppe, en organisationsenhed eller på et domæne.
    • Vigtigt! Visse tilføjelser kan kun installeres af administratorer.
  • Tilladelsesliste: Tillad, at undervisere hver især installerer tilføjelser
    • Vigtigt!
      • Selv når Google Workspace Marketplace er indstillet til "Tillad brugere at installere og køre alle apps fra Marketplace", skal Classroom-tilføjelser føjes til tilladelseslisten individuelt.
      • Hvis Classroom-tilføjelserne blev installeret før juli 2022, men de ikke er på tilladelseslisten, fortsætter disse tilføjelser med at køre.

Administratorinstallation af en Classroom-tilføjelse

Via en browser:

1. Gå til Google Workspace Marketplace.
  2. Vælg filteret "Fungerer sammen med" øverst.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for Classroom.
  4. Klik på Udfør. Tilgængelige Classroom-tilføjelser vises.
  5. Klik på den tilføjelse, du vil installere og derefter Installer.

Via administrationskonsollen:

1. Log ind på Google Administrationskonsol.
  2. Klik på Apps og derefter Apps fra Google Workspace Marketplace og derefter Liste over apps.
  3. Klik på Installer app.
  4. Vælg filteret "Fungerer sammen med" øverst.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for Classroom.
  6. Klik på Udfør. Tilgængelige Classroom-tilføjelser vises.
  7. Klik på den tilføjelse, du vil installere og derefter Installer.

Når en tilføjelse er installeret, bliver den tilgængelig for undervisere, der kan bruge den til opgaver, testopgaver, spørgsmål, materialer og meddelelser.

Sæt en Classroom-tilføjelse på tilladelseslisten

Sådan administrerer du din tilladelsesliste:

1. Log ind på Google Administrationskonsol.
  2. Klik på Apps og derefter Apps fra Google Workspace Marketplace og derefter Liste over apps.
  3. Klik på Sæt app på tilladelseslisten øverst.
  4. Vælg de tilføjelser, du vil føje til din tilladelsesliste.
  5. Du kan ændre indstillingerne for tilladelseslisten ved at klikke på Indstillinger under "Liste over apps".

Når en tilføjelse er føjet til tilladelseslisten, kan undervisere oprette en opgave og installere tilføjelser individuelt, medmindre indstillingen for administrationskonsollen er "Tillad ikke brugere at installere og køre apps fra Marketplace".

Husk, at du er ansvarlig for at indhente forældresamtykke, hvor det er påkrævet, ved brug af tredjepartsapps.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg have et abonnement eller en licens til hver tilføjelse i Classroom?

Nogle tilføjelser i Classroom kræver, at underviserne har et abonnement, for at de kan få adgang til noget af eller alt indholdet. Adgangen til forskellige tilføjelser varierer afhængigt af produktet.

Du kan få flere oplysninger om kravene til en tilføjelse eller få hjælp til at bruge en tilføjelse ved at finde tilføjelsen i Google Workspace Marketplace.