Duo er blevet opgraderet til Meet og er nu den app, du kan bruge til videoopkald og møder. Få flere oplysninger.

Foretag opkald med Google Duo

Du kan bruge Google Duo til at foretage video- eller taleopkald. Alle opkald foretages via din mobiltelefons dataabonnement eller en Wi-Fi-forbindelse. Opkald bruger ikke minutter i dit mobilabonnement. Hvis du bruger mobildata, opkræves der muligvis betaling for dataforbruget.

Du kan også oprette, planlægge eller deltage i et møde via Duo-appen på en mobilenhed. Se, hvordan du bruger Google Meet-funktioner i Google Duo-appen.

Før du går i gang

Konfigurer Google Duo

Duo er blevet opgraderet til Meet på meet.google.com

Du kan finde opkaldsfunktionen på følgende måder:

Se, hvordan du kommer godt i gang med opkald i Google Meet.

Tip! Duo-appen til ChromeOS og Duo-PWA'en er blevet erstattet af Meet-PWA'en. Få flere oplysninger om, hvordan du downloader den progressive Google Meet-webapp på din computer.