Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Ring med Google Duo

Du kan bruke Google Duo til å ha video- eller talesamtaler. Alle anrop gjøres via mobildataabonnementet ditt eller en Wi-Fi-tilkobling. Anropene bruker ikke ringeminutter fra mobilabonnementet ditt. Hvis du bruker mobildata, kan det hende du må betale.

På mobilenheter kan du også opprette, planlegge eller bli med i møter via Duo-appen. Finn ut hvordan du bruker Google Meet-funksjoner i Google Duo-appen.

Før du begynner

Konfigurer Google Duo

Duo er oppgradert til Meet på meet.google.com

Ringefunksjonen finner du ved å gå til

Finn ut hvordan du kommer i gang med anrop i Google Meet.

Tips: Duo ChromeOS-appen og Duo PWA er erstattet av Meet PWA. Finn ut hvordan du laster ned det progressive nettprogrammet for Google Meet på datamaskiner.

Beslektede artikler