Duo is geüpgraded naar Meet, dé app voor videogesprekken en vergaderingen. Meer informatie

Bellen met Google Duo

Met Google Duo kun je video- en audiogesprekken voeren. Alle gesprekken worden geplaatst via je mobiele data-abonnement of een wifi-verbinding. Voor gesprekken worden je belminuten niet gebruikt. Als je je mobiele data gebruikt, kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Op je mobiele apparaat kun je via de Duo-app ook vergaderingen maken, plannen of eraan deelnemen. Meer informatie over hoe je Google Meet-functies gebruikt in de Google Duo-app

Voordat je begint

Google Duo instellen

Duo is geüpgraded naar Meet op meet.google.com.

U kunt de belfuncties op een van deze manieren vinden:

Ontdek hoe u aan de slag gaat met bellen in Google Meet.

Tip: De Duo ChromeOS-app en de Duo-PWA zijn vervangen door de Meet-PWA. Meer informatie over hoe u de progressive web-app van Google Meet downloadt op uw computer