Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Lue lisää.

Puhelujen soittaminen Google Duolla

Google Duon avulla voit soittaa video- tai äänipuheluja. Kaikki puhelut soitetaan mobiilidatayhteyden tai Wi-Fi-verkon kautta. Puhelut eivät kuluta puheaikaasi. Jos käytät mobiilidataa, käytöstä saatetaan veloittaa.

Voit luoda ja aikatauluttaa kokouksen tai liittyä kokoukseen mobiililaitteella Duo-sovelluksen kautta. Tutustu Google Meetin ominaisuuksien käyttämiseen Google Duo ‑sovelluksessa.

Ennen kuin aloitat

Google Duon käyttöönotto

Duo on nyt Meet (meet.google.com).

Puhelutoimintoja voi käyttää

Lue lisää Google Meet ‑puheluiden käytön aloittamisesta.

Vinkki: Duon ChromeOS-sovellus ja Duon PWA on korvattu Meetin PWA:lla. Lue lisää Google Meetin progressiivisen web-sovelluksen lataamisesta tietokoneelle.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita