Notificació

Duo s'ha actualitzat a Meet i ara és la teva única aplicació per a videotrucades i reunions. Obtén més informació.

Fer trucades amb Google Duo

Pots utilitzar Google Duo per fer videotrucades o trucades de veu. Totes les trucades es fan amb el teu pla de dades mòbils o una connexió Wi-Fi. Les trucades no gasten minuts de trucades. Si utilitzes les dades mòbils, s'hi poden aplicar càrrecs.

En dispositius mòbils, també pots crear reunions, programar-ne o unir-t'hi a través de l'aplicació Duo. Obtén informació sobre com pots utilitzar les funcions de Google Meet a l'aplicació Google Duo.

Abans de començar

Configurar Google Duo

Duo s'ha actualitzat a Meet, a meet.google.com.

Trobaràs la funcionalitat de trucada en un d'aquests llocs:

Obtén informació sobre com pots començar a fer trucades amb Google Meet.

Consell: l'aplicació Duo de ChromeOS i l'aplicació web progressiva (PWA) de Duo s'han substituït per la PWA de Meet. Obtén informació sobre com pots baixar l'aplicació web progressiva de Google Meet a l'ordinador.

Articles relacionats

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda