Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Bruk Google Meet-funksjoner i Google Duo-appen

Google Duo er oppgradert og har nå funksjoner for både videoanrop og -møter. I Duo kan du kommunisere på en av følgende måter:

• Videosamtaler for grupper eller 1 : 1: Dette er den klassiske Duo-opplevelsen med ende-til-ende-kryptering der du ringer direkte til et nummer eller en gruppe.
  • Møter: Her har du mulighet til å opprette eller bli med i et Google Meet-møte som er kryptert i nettskyen, via en link. Meet-møter foregår i Duo-appen.

Videoanrop og -møter har forskjellige funksjoner og krypteringsmetoder tilgjengelig.

Viktig: Du må være pålogget med en Google-konto for å kunne prøve ut møtefunksjoner. Hvis kontoen din bare er konfigurert med et telefonnummer, kan du ikke bruke møter.

Du kan bruke Google Meet-pakken med funksjoner og egenskaper i Google Duo-appen på en Android- eller iOS-enhet. Du kan fortsatt bruke Duo-appen til et ubegrenset antall videoanrop på telefonen – uten tidsbegrensning. Du kan starte et videoanrop ved å velge en kontakt eller en gruppe eller slå et nummer. Finn ut hvordan du ringer med Google Duo.

Duo-startskjermen viser planlagte møter som er knyttet til kontoen din, og en liste over kontaktene du nylig har ringt til. Du kan også søke etter kontakter som er synkronisert fra enheten din til Duo-appen. Finn ut hvordan du finner og inviterer kontakter i Duo-appen.

Når du starter et Duo-videoanrop, bruker du de samme anropsfunksjonene som før. Når du oppretter, planlegger eller blir med i møter via Duo-appen, kan du bruke møtefunksjoner til å

Finn ut mer om endringene i Google Duo.

Viktig: Tilgjengeligheten til enkelte møtefunksjoner avhenger av hvilket Google Meet-abonnement du har. Finn ut mer om spesielle Meet-funksjoner som er tilgjengelige for Google Workspace-utgaver.

Opprett eller planlegg møter i Google Duo

Sørg for at du har den nyeste versjonen av Duo-appen.

1. Åpne Duo-appen Duo
  2. Nederst til høyre trykker du på Ny.
  3. Velg et alternativ:
    • Opprett et nytt møte :
      1. Velg ett av alternativene for å dele en møtelink:
        • Kopier
          • Du kan sende linken via e-post, tekstmelding eller hva som helst.
        • Del Share
      2. For å bli med i det nye møtet du har opprettet, trykk på Bli med i møtet .
    • Planlegg i Google Kalender:
  • Viktig: Når du trykker på dette alternativet i Duo, åpner Google Kalender-appen en aktivitet du kan redigere.
  1. For å endre tittelen på og tidspunktet for en aktivitet, legge til gjester og gjøre andre endringer åpner du aktiviteten i Google Kalender.
  2. Trykk på Lagre øverst til høyre.
  3. Bruk tilbakeknappen på enheten for å gå tilbake til Duo-appen Duo.
  4. Gå til møtet via startskjermen i Duo-appen eller via møtelinken i kalenderaktiviteten.

Bli med i et møte

1. Åpne Duo-appen Duo.
  2. Trykk på møtenavnet under «Møter».
  3. Trykk på Bli med.

Finn Meet-funksjoner i Duo-appen

Viktig: Du ser bare kommende møter i appen hvis det finnes planlagte møter for kontoen din.

• Google Meet-funksjoner legges til i Google Duo-appen via appoppdateringer.
  • Hvis du bruker Duo med en bedriftskonto, men Meet er slått av på domenet ditt, kan du ikke bruke Meet-funksjoner i Duo-appen.
  • Hvis du bare er registrert med et telefonnummer, må du legge til en e-postadresse for å kunne opprette møter.

Om personvern i Duo-anrop og -møter

For å holde samtalene dine private bruker Duo ende-til-ende-kryptering for videoanrop – både for samtaler i grupper og 1 : 1 – og kryptering i nettskyen for møter du oppretter eller blir med i via Duo.

• Bare personene som er med i en samtale eller et møte, vet hva som sies eller vises.
  • Google kan ikke se, høre eller lagre lyd eller video fra samtaler eller møter.

Duo bruker ende-til-ende-kryptering for videosamtaler mellom grupper eller 1 : 1. Dette er en standard sikkerhetsmetode som beskytter kommunikasjonsdata. Krypteringen er innebygd i alle Duo-samtaler, så du trenger ikke å slå den på selv, og den kan ikke slås av.

Møter du oppretter eller blir med i via Duo, har ikke ende-til-ende-kryptering. For møter brukes kryptering i nettskyen, noe som gir deg tilgang til flere funksjoner, for eksempel chat og direkteteksting. Finn ut mer om kryptering av anrop og møter i Google Duo.

Navnet og pronomenene for Google-kontoen din er synlige for andre møtedeltakere. Endre navn, bilde og annen informasjon i Google-kontoen din.

Folk du tidligere har blokkert i Duo, kan bli med i Meet-møter. Finn ut mer om hvem som kan bli med i møtene dine.