Brug Google Docs, Sheets og Slides med Box, Dropbox eller Egnyte

Du kan bruge Google Docs, Sheets og Slides sammen med Google Drev eller andre udbydere af lagerplads i skyen som f.eks. Box, Dropbox eller Egnyte.

Sådan bruger du Box, Dropbox eller Egnyte som din udbyder af lagerplads i skyen:

• Du skal have en konto hos Google og Box, Dropbox eller Egnyte.
  • Du skal bruge den samme mailadresse til Google og den anden udbyder af lagerplads i skyen.
  • Få flere oplysninger om, hvordan du opretter, redigerer og gemmer dine Google-filer i Box, Dropbox eller Egnyte.

Bemærk! Hvis du har en betalt konto til Box, Dropbox eller Egnyte, virker denne funktion kun, hvis du har en G Suite-konto til arbejde eller skole.

Brug Box, Dropbox eller Egnyte til arbejde eller skole

Migrer dine Drev-filer til en anden udbyder af lagerplads i skyen

Du kan overføre dine Google Drev-filer til en anden udbyder af lagerplads i skyen som f.eks. Box, Dropbox og Egnyte. Du kan stadig redigere dine migrerede filer med Google Docs, Sheets og Slides.

Se, hvordan du migrerer filer til Box, Dropbox eller Egnyte.

Vigtigt! Du kan ikke migrere indhold, der ikke understøttes, med filen. Hvis du sletter den oprindelige fil, kan du muligvis ikke gendanne det indhold, der ikke understøttes, fra den migrerede fil.

Funktioner, der ikke understøttes hos andre udbydere af lagerplads i skyen

Andre udbydere af lagerplads i skyen som f.eks. Box, Dropbox og Egnyte til Google Workspace omfatter de fleste af de funktioner, som brugerne kender i forvejen fra Google Docs, Sheets og Slides. Nogle funktioner understøttes ikke i øjeblikket, f.eks. fjernelse af versionshistorik, der ikke er åbnet i 30 dage, i henhold til vores politik om sletning. Få flere oplysninger om servicevilkårene for Google Workspace.

Følgende funktioner understøttes ikke:

• Google Analyse
  • Google Sites
  • Mobilredigeringer i Android- og iOS-apps som f.eks. Google Docs, Sheets og Slides
  • Indsættelse af tilknyttet indhold fra et andet Google-dokument, -regneark eller -dias
  • Dataconnectors og makroer for Sheets
  • Funktion til importområde i Sheets: IMPORTRANGE
  • Beskyttede områdenavne i Sheets, hvor det kun er en liste med specifikke brugere, der kan redigere
  • Google Drev-indhold, f.eks. tegninger, billeder, videoer og lyd
  • Docs-, Sheets- og Slides-API'er samt Google Apps-scripts