Administrer dine kort i Google Drev

Du kan se alle dine kort fra My Maps i Google Drev, både dem, du har oprettet, og dem, som er delt med dig. Brug funktionerne i Drev til at administrere dine kort.

Opret eller åbn et kort

Sådan opretter du et kort i Google Drev:

1. Sørg for, at du er logget ind på din Google-konto.
  2. Åbn Google Drev.
  3. Klik på Nyt og så Mere og så Google My Maps.

Sådan åbner du et kort, du allerede har oprettet i My Maps:

1. Åbn Google Drev.
  2. Klik på Mit drev.
  3. Dobbeltklik på det kort, du vil åbne.

Sådan sletter du et kort i Google Drev:

1. Åbn Google Drev.
  2. Find dit kort, og klik på det én gang.
  3. Klik på Fjern Fjern øverst til højre.

Hvis du sletter et kort, flyttes det til papirkurven i Drev, hvor du kan slette det permanent eller senere gendanne det. Dit kort vises stadig i My Maps, indtil du sletter det permanent fra papirkurven.

Del et kort

Fra Google Drev kan du angive indstillinger for deling af dine kort. Hvis du foretager ændringer af indstillinger for deling i Drev, afspejles det automatisk i My Maps.

1. Åbn Google Drev.
  2. Find dit kort, og klik på det én gang.
  3. Klik på Del Del på værktøjslinjen øverst på siden.
  4. Indtast mailadresser på de personer, du vil dele med, i tekstfeltet under "Inviter personer". Du kan tilføje en enkelt person eller en mailingliste, eller du kan vælge blandt dine kontaktpersoner.
  5. Vælg adgangsniveau i rullemenuen: Kan se eller Kan redigere. (Muligheden Kan kommentere vises også. For kort fungerer denne mulighed ligesom Kan se).
Sådan ændrer du et korts titel eller beskrivelse

Hvis du ændrer et korts titel eller beskrivelse i Google Drev, afspejles disse ændringer automatisk i My Maps og omvendt.

1. Åbn Google Drev.
  2. Find dit kort, og klik på det én gang.
  3. Klik på Flere handlinger Mere, hvis du vil ændre titlen. Vælg derefter Omdøb.
  4. Klik på Flere handlinger Mere, hvis du vil ændre beskrivelsen. Vælg derefter Se flere oplysninger.
Organiser dine kort

Brug Google Drev til nemt at organisere og finde dine kort. Du kan f.eks. placere alle dine feriekort i én mappe. Hvis du har oprettet mange kort og gerne vil åbne et bestemt kort hurtigt, kan du blot indtaste tekst fra kortets titel i søgefeltet.

Få flere oplysninger om organisering af filer i Google Drev.

Sletning af et kort

Hvis du sletter et kort fra My Maps eller fra Google Drev, flyttes det til papirkurven i Drev. Hvis du permanent vil slette (eller gendanne) et kasseret kort, skal du åbne Google Drev og finde kortet i papirkurven.

Få flere oplysninger om papirkurven i Google Drev.

Vigtige bemærkninger om kort i Drev
  • Lagerplads: Dine kort minimerer ikke din lagerkvote i Google Drev.
  • Offlinesynkronisering: Dine kort er kun tilgængelige i Google Drev på nettet. Du kan ikke få adgang til dem offline.
Se My Maps på mobilenheder
Du kan ikke oprette My Maps på mobilenheder. Se, hvordan du opretter et kort på din computer. Sådan ser du et kort i Google Drev på en mobilenhed:
  1. Åbn Google Drev-appen.
  2. Find dit kort.
  3. Klik på det én gang.
  4. Du kan se kortet i din telefons browser.
Sådan sletter du et kort i Google Drev på en mobilenhed:
  1. Åbn Google Drev-appen.
  2. Find dit kort.
  3. Vælg til højre for kortfilen.
  4. Klik på Fjern.