Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Aktiver eller deaktiver Google Domains for brugere

Som administrator af din organisations Google-konti kan du styre, hvem der bruger Google Domains. Du kan aktivere eller deaktivere Domains for disse brugere i Administrationskonsol. Brugere, der har aktiveret Domains, kan købe nye domæner (f.eks. eksempel.dk) og administrere domæner på deres konto.

Vigtige overvejelser

• Hvis du vælger aktiver for alle, bør du først overveje, om du vil give alle brugere tilladelse til at købe domæner med deres Google Workspace-konto. Dette omfatter elever med Google Workspace for Education-konti. Hvis du ikke vil tillade dette, bør du overveje at deaktivere denne tjeneste eller kun aktivere den for brugerne i nogle organisationer (f.eks. administratorer).
  • Hvis du deaktiverer denne tjeneste, får brugere, der tidligere har købt domæner fra Google Domains ved hjælp af deres Google Workspace-konto, mulighed for at overføre ejerskabet af deres domæne til en anden Google-konto (f.eks. en personlig Gmail-konto), næste gang de forsøger at administrere deres domæne. Deres domæne vil fortsætte med at blive fornyet hvert år, så længe betalingsmetoden er gyldig.

Styr, hvem der bruger Google Domains i din organisation

Før du går i gang: Hvis du vil aktivere eller deaktivere tjenesten for udvalgte grupper af brugere, skal du placere deres konti i en organisationsenhed.

1. Log indGoogle Administrationskonsol.

Log ind med din administratorkonto (slutter ikke med @gmail.com).

2. In the Admin console, go to Menu og derefter Appsog derefterAdditional Google services.
  3. Klik på Google Domains

Tip! Rul for at se alle tjenester. Til venstre kan du vælge et Filter for at indsnævre listen, f.eks. baseret på status eller popularitet.

4. Click Service status.
  5. Du kan anvende indstillinger for alle organisationer ved at klikke på Aktiveret for alle eller Deaktiveret for alle og derefter på Gem

6. (Valgfrit) Sådan slår du en tjeneste til eller fra for en organisationsenhed:

1. Vælg organisationsenheden til venstre.
    2. Vælg Til eller Fra.
    3. Klik på Tilsidesæt for at beholde indstillingen som den er, hvis den overordnede organisationsenhed ændres.
    4. Hvis Tilsidesæt allerede er angivet for organisationsenheden, skal du vælge en mulighed:
      • Overtag: Der vendes tilbage til den samme indstilling som den overordnede.
      • Gem: Den nye indstilling gemmes (selv hvis den overordnede indstilling skiftes).

Få flere oplysninger om organisationsstruktur.

7. To turn on a service for a set of users across or within organizational units, select an access group. For details, go to Use groups to customize service access.

Næste trin

Få flere oplysninger om Google Domains i Hjælp til Google Domains.