Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Google Workspace ‑version muuttaminen

Google Domainsin kautta saatavilla on Google Workspacen Business Starter-, Business Standard- ja Business Plus ‑versiot. Lue lisää Google Workspacen hinnoittelusta ja vertaile eri versioiden ominaisuuksia.

Huom. Jos ylläpidät tiliä Google Workspacessa, voit päivittää laajempaan tai suppeampaan versioon Google Workspacen hallintakonsolissa.

Google Workspace ‑version muuttaminen

Näin voit muuttaa Google Workspace ‑versiota:
  1. Avaa Google Domains.
  2. Valitse verkkotunnuksesi nimi.
  3. Valitse Verkkotunnuksen yleisnäkymä.
  4. Valitse Laskutus-kohdasta Hallinnoi Google Workspacea.
  5. Valitse Hallinnoi Google Workspace ‑tilausta > Muuta.
  6. Klikkaa Vaihda.
  7. Klikkaa Osta.

Tietoja Google Workspace ‑versioista

Google Domainsin kautta voi tilata kolme eri Google Workspace ‐versiota. Tässä ovat uusien tilausten tiedot ja hintatiedot:

Business Starter

Omavalintainen sähköpostiosoite ja 30 Gt tallennustilaa

7,20 $/käyttäjä/kuukausi

• Yksilöity ja suojattu yrityssähköposti
  • 30 Gt pilvitallennustilaa jokaiselle käyttäjälle
  • Yhteiskäyttöön sopivat työkalut kuten Docs, Slides ja Sheets
  • 100 osallistujan videokokoukset
Business Standard

Omavalintainen sähköpostiosoite, 2 Tt tallennustilaa ja parannetut kokoukset

14,40 $/käyttäjä/kuukausi

• Yksilöity ja suojattu yrityssähköposti
  • 2 Tt pilvitallennustilaa jokaiselle käyttäjälle
  • Yhteiskäyttöön sopivat työkalut kuten Docs, Slides ja Sheets
  • 150 osallistujan videokokoukset ja kokousten tallennus
Business Plus

Omavalintainen sähköpostiosoite, 5 Tt tallennustilaa ja e-Discovery

21,60 $/käyttäjä/kuukausi

• Yksilöity ja suojattu yrityssähköposti
  • 5 Tt pilvitallennustilaa jokaiselle käyttäjälle
  • Yhteiskäyttöön sopivat työkalut kuten Docs, Slides ja Sheets
  • 250 osallistujan videokokoukset, tallennus ja osallistujatiedot
  • Tehokkaat suojaus- ja ylläpito-ominaisuudet, kuten Holvi ja Päätelaitteiden laaja hallinta

Tärkeää: Jos olet ostanut vanhan G Suite ‑tilauksen (Basic- tai Business-version) ennen 6.10.2020, lähikuukausien aikana saat meiltä apua uuteen ohjelmistopakettiin siirtymisessä. Huomaathan, että et voi vaihtaa takaisin vanhaan tilaukseen, kun olet siirtynyt uuteen.

Jos olet kiinnostunut yli 300 lisenssin Google Workspace ‑yritysversiosta, voit ostaa Enterprise-tilauksen suoraan Google Workspacelta.