Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Vanlige spørsmål om fakturering og betaling for Google Workspace

Sørg for at du logger på Google Domains med Google Domains-kontoen du brukte da du registrerte deg for Google Workspace. I de fleste tilfeller er ikke Google Workspace-administratorkontoen den samme som Google Domains-kontoen.

Hvor mye koster et Google Workspace-abonnement?

Det finnes tre Google Workspace-utgaver du kan abonnere på via Google Domains. Du finner detaljer og prisinformasjon i artikkelen Om Google Workspace med Google Domains.

Hvordan kan jeg legge til og betale for nye brukere?

Du kan legge til eller slette Google Workspace-brukerkontoer når som helst. Finn ut hvordan du legger til brukere.

Hvordan administrerer jeg betalingsmåten min for Google Workspace?

Fremgangsmåten for å endre betalingsmåte avhenger av hvordan du har kjøpt Google Workspace-abonnementet:

Hvordan sier jeg opp Google Workspace?

Du kan når som helst følge fremgangsmåten for å si opp Google Workspace-abonnementet eller sette det på pause.

Google Workspace-tjenesten min er suspendert. Hvordan løser jeg dette problemet?

Hvis betalingen ikke kan gjennomføres med den automatiske betalingsmåten din på mer enn ti dager, suspenderer Google Google Workspace-tjenesten. Fremgangsmåten for å aktivere kontoen igjen avhenger av hvordan du kjøpte Google Workspace-abonnementet. Følg den fremgangsmåten som er aktuell for deg: