Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Veelgestelde vragen over facturering en betaling van Google Workspace

Log in bij Google Domains met het Google Domains-account dat je hebt gebruikt om je voor Google Workspace aan te melden. Vaak is het Google Workspace-beheerdersaccount niet het Google Domains-account.

Hoeveel kost een Google Workspace-abonnement?

Er zijn 3 Google Workspace-versies waarop je je kunt abonneren via Google Domains. Ga voor meer informatie en prijzen naar Over Google Workspace met Google Domains.

Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe en hoe betaal ik hiervoor?

Je kunt altijd Google Workspace-gebruikersaccounts toevoegen of verwijderen. Ontdek meer informatie over hoe je een gebruiker toevoegt.

Hoe beheer ik mijn betaalmethode voor Google Workspace?

De stappen om je betaalmethoden te veranderen, hangen af van de manier waarop je je Google Workspace-abonnement hebt gekocht:

Hoe annuleer ik Google Workspace?

Je kunt altijd de stappen volgen om je Google Workspace-abonnement te annuleren of te onderbreken.

Mijn Google Workspace-service is opgeschort. Hoe kan ik dit oplossen?

Als het langer dan 10 dagen niet lukt om de kosten te innen via je methode voor automatische betalingen, schort Google je Google Workspace-service op. Hoe je je account opnieuw kunt activeren, hangt af van hoe je je Google Workspace-abonnement hebt gekocht. Volg de hieronder genoemde stappen die voor je aankoopmethode gelden: