Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Google Workspace ja Google Domains

Tässä artikkelissa kuvataan yleisesti Google Workspacen toimintaa Google Domainsin kanssa. Saat esimerkiksi tietoja rekisteröitymisestä ja vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin.

Google Workspacella voit luoda verkkotunnukselle omavalintaisia sähköpostiosoitteita, kuten omanimi@omayritys.com. Sen avulla voit myös lisätä sähköpostialiaksia ja käsitellä kaikkia sähköpostejasi yhdestä postilaatikosta käsin. Google Workspacen oppimiskeskuksen ohjeiden ja vinkkien avulla pääset alkuun Google Workspacen käytössä.

Näin se toimii

Jokaiseen Google Workspace ‑tilaukseen sisältyy omavalintainen sähköpostiosoite, videokokoukset, Kalenteri, Docs ja muita yhteiskäyttötyökaluja yrityksesi käyttöön.

Tässä muutamia Google Workspacen ominaisuuksia:

• Varaa tapahtumille Kalenterista kaikille sopiva aika. Saat tapaamisista muistutukset suoraan Gmailin postilaatikkoon.
  • Driven avulla voit tallentaa ja käyttää yli 40:tä suosittua tiedostomuotoa, kuten videoita, kuvia, Microsoft Office ‑asiakirjoja ja PDF-tiedostoja.
  • Tee töitä nettiyhteydellä tai ilman.
  • Luo uusi laskentataulukko ja tee siihen muutoksia samaan aikaan muiden käyttäjien kanssa tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

Lue lisää Google Workspacen ominaisuuksista.

Google Workspaceen rekisteröityminen

Näin voit rekisteröityä Google Workspacen käyttäjäksi:

1. Kirjaudu Google Domainsiin.
  2. Valitse verkkotunnuksesi nimi.
  3. Avaa valikko Valikko.
  4. Klikkaa Sähköposti.
  5. Klikkaa Luo oma sähköpostiosoite ‑kohdasta Tilaa Google Workspace.

Luo oma Google Workspace ‑tili ja valitse laskutusasetukset ohjeiden mukaan. Olet Google Workspace ‑tilisi järjestelmänvalvoja, joten voit lisätä käyttäjiä ja muuttaa palvelun asetuksia itse.

Saat sähköpostiisi väliaikaisen salasanan. Kun olet rekisteröitynyt, aloita uuden sähköpostin käyttö tutustumalla pika-aloitusoppaaseen. Voit myös opetella verkkoasiakirjojen, tallennustilan, videokonferenssien ja muiden Google Workspace ‑palvelujen käyttöä. Jos tarvitset apua, Google Workspacen tukitiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden.

Tietoja Google Workspace ‑versioista

Google Domainsin kautta voi tilata kolme eri Google Workspace ‐versiota. Uusien tilausten tiedot ja hintatiedot:

Business Starter

Omavalintainen sähköpostiosoite ja 30 Gt tallennustilaa

7,20 $/käyttäjä/kuukausi

• Yksilöity ja suojattu yrityssähköposti
  • 30 Gt pilvitallennustilaa jokaiselle käyttäjälle
  • Yhteiskäyttöön sopivat työkalut kuten Docs, Slides ja Sheets
  • 100 osallistujan videokokoukset

Business Standard

Omavalintainen sähköpostiosoite, 2 Tt tallennustilaa ja parannetut kokoukset

14,40 $/käyttäjä/kuukausi

• Yksilöity ja suojattu yrityssähköposti
  • 2 Tt pilvitallennustilaa jokaiselle käyttäjälle
  • Yhteiskäyttöön sopivat työkalut kuten Docs, Slides ja Sheets
  • 150 osallistujan videokokoukset ja kokousten tallennus

Business Plus

Omavalintainen sähköpostiosoite, 5 Tt tallennustilaa ja e-Discovery

21,60 $/käyttäjä/kuukausi

• Yksilöity ja suojattu yrityssähköposti
  • 5 Tt pilvitallennustilaa jokaiselle käyttäjälle
  • Yhteiskäyttöön sopivat työkalut kuten Docs, Slides ja Sheets
  • 250 osallistujan videokokoukset, tallennus ja osallistujatiedot
  • Tehokkaat suojaus- ja ylläpito-ominaisuudet, kuten Holvi ja Päätelaitteiden laaja hallinta

Tärkeää: Jos olet ostanut vanhan G Suite ‑tilauksen (Basic- tai Business-version) ennen 6.10.2020, lähikuukausien aikana saat meiltä apua uuteen ohjelmistopakettiin siirtymisessä. Huomaathan, että et voi vaihtaa takaisin vanhaan tilaukseen, kun olet siirtynyt uuteen.

Jos olet kiinnostunut yli 300 lisenssin Google Workspace ‑yritysversiosta, voit ostaa Enterprise-tilauksen suoraan Google Workspacelta.

UKK

Tässä on muutamia yleisiä kysymyksiä Google Workspacen käytöstä Google Domainsin kautta:

Mikä on Google Workspace?

6. lokakuuta 2020 uudistimme brändiämme ja tuotteidemme käyttökokemusta sekä julkaisimme joukon uusia tilauspaketteja, joiden avulla asiakkaamme pystyvät paremmin vastaamaan tulevaisuuden työelämän haasteisiin. Osana näitä muutoksia G Suite on nyt Google Workspace. Google Workspace on paras tapa luoda sisältöä, pitää yhteyttä ja tehdä yhteistyötä niin kotona, työpaikalla kuin luokkahuoneessakin.

Miten muutos vaikuttaa voimassaolevaan G Suite ‑tilaukseen?

Nykyiset G Suiten tilaukset ja niihin liittyvät palvelut toimivat kuten ennenkin. Lähikuukausien aikana saat meiltä apua uuteen ohjelmistopakettiin siirtymisessä. Sinun ei tarvitse tehdä mitään juuri nyt.

Voinko pitää nykyisen G Suite ‑tilaukseni?

Voit pitää G Suite ‑tilauksesi siihen asti, kun on aika siirtyä uuteen versioon. Olemme sinuun yhteydessä lähikuukausien aikana ja autamme uusiin Google Workspace ‑versioihin siirtymisessä.

Voinko vielä tilata G Suite Basicin tai Businessin?

G Suite Basic ja G Suite Business eivät ole saatavilla uusille asiakkaille. Jos sinulla on jo G Suite Basic, tilauksesi ja siihen liittyvät palvelut toimivat uuteen ohjelmistopakettiin siirtymiseen asti kuten ennenkin. Lähikuukausien aikana saat meiltä apua siirtymisessä.

Voinko yhä lisätä käyttäjiä G Suite ‑tilaukseeni?

Kyllä. Voit lisätä käyttäjiä nykyiseen G Suite ‑tilaukseesi. Nykyiset G Suiten tilaukset ja niihin liittyvät palvelut toimivat kuten ennenkin.

Miten Google Domainsin kautta hankittu Google Workspace eroaa muualta hankituista versioista?

Jos ostat Google Workspacen Google Domainsin kautta, tilin ylläpidossa on tiettyjä eroavaisuuksia muihin tapoihin nähden:
  • Määritys
  • Google Domains määrittää automaattisesti Gmailin ja sähköpostin suojausominaisuudet, kuten DKIM- ja SPF-tietueet.
  • Jotkin ylläpitotehtävät, kuten käyttäjien lisääminen ja poistaminen, tehdään Google Domains ‑ohjauspaneelin avulla.
  • Laskutus
  • Google Domains laskuttaa sinua kuukausittain.
  • Maksuja ylläpidetään Google Payments ‑tilin kautta.

Kuinka monta verkkotunnusta Google Workspaceen voi lisätä?

Google Workspace ‑tilille voi lisätä enintään 20 verkkotunnusta verkkotunnuksen aliaksina. Kaikki käyttäjät saavat automaattisesti sähköpostiosoitteet kaikkiin verkkotunnuksiin.

Google Workspace ‐käyttäjien salasanojen määrittäminen tai nollaaminen

1. Kirjaudu Google Domainsiin.
  2. Mene Sähköposti-välilehdelle.
  3. Mene kohtaan "Lisää tai poista ihmisiä Google Workspacesta," sillä tilillä, jonka salasanan haluat nollata, ja klikkaa Muokkaa Muokkaa asetusta, kynäkuvake and then Nollaa salasana.
  4. Lisää sähköpostiosoite, johon väliaikainen salasana lähetetään. Käytä jotain muuta kuin käyttäjän Google Workspace ‑osoitetta.
  5. Klikkaa Lähetä nollaussähköposti.
  6. Nollaa salasana sähköpostissa olevien ohjeiden mukaan.
  7. Kirjaudu sisään, niin voit vaihtaa salasanasi.

Jos et vieläkään pysty nollaamaan salasanaasi tai haluat lukea lisää Google Hedgehogin käyttäjien hallinnoinnista, lue lisää Google Workspace ‑käyttäjien ylläpitämisestä tai poistamisesta.

Mitä jos minulla on jo Google Workspace?

Tässä on muutamia usein esitettyjä kysymyksiä Google Workspacen käytöstä yhdessä Google Domainsin kanssa, jos olet jo ostanut tilauksen:

LAAJENNA KAIKKI TIIVISTÄ KAIKKI

Minulla on jo Google Workspace ‑tili. Pitääkö minun ostaa toinen Google Workspace ‑tili Google Domainsin kautta?
Ei. Sinun ei tarvitse ostaa uutta Google Workspace ‑tiliä Google Domainsin kautta. Jos ostit Google Workspace erillään Google Domainsista ja otit Google Workspace käyttöön, Google Workspace on valmis käytettäväksi.
Voit määrittää Google Workspace ‑tilin, joka käyttää Google Domainsin kautta hoidettavaa verkkotunnusta.
Miten ylläpidän Google Workspacea, jos tilasin sen Google Workspace ‑sivuston kautta?
Voit kirjautua Google Workspace ‑tilille kirjautumalla sisään Gmailiin verkkotunnuksen käyttäjänimellä (esim. omanimi@omaverkkotunnus.com). Älä siis käytä gmail.com-käyttäjänimeä, jota käytät kirjautuessasi Google Domainsiin.
Jos haluat tehdä muutoksia Google Workspacen palveluihin, lisätä käyttäjiä tai muuttaa Google Workspacen laskutustietoja, kirjaudu sisään Google-hallintakonsoliin.
Mitä minun pitää tehdä, jos siirsin verkkotunnukseni Google Domainsiin toisesta verkkotunnuspalvelusta?
Jos olet Google Workspace ‑asiakas ja olet siirtänyt verkkotunnuksen Google Domainsiin toisesta verkkotunnuspalvelusta, määritä sähköposti ja omat URL-osoitteet Google Domainsissa.
Jos olet yhdistänyt verkkosivun verkkotunnukseesi, lisää CNAME-tietueet Google Domainsissa.