Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Om Google Workspace med Google Domains

Denne artikel indeholder en oversigt over, hvordan Google Workspace fungerer sammen med Google Domains. Du kan bl.a. finde oplysninger om, hvordan du tilmelder dig, samt svar på ofte stillede spørgsmål.

Med Google Workspace kan du oprette tilpassede mailadresser for dit domæne, f.eks. dig@dinvirksomhed.com, tilføje mailaliasser og administrere alle dine mails fra én indbakke. Gå til Google Workspace Uddannelsescenter for at finde selvstudier og tips, der kan hjælpe dig med at komme godt i gang med Google Workspace.

Sådan fungerer det

Hvert Google Workspace-abonnement inkluderer tilpasset mailadresse, videomøder, Kalender, Docs og flere samarbejds- og kommunikationsværktøjer til din virksomhed.

Her kan du se nogle af funktionerne i Google Workspace:

• Planlæg begivenheder i Kalender på tidspunkter, der passer alle, og få mødepåmindelser direkte i din Gmail-indbakke.
  • Brug Drev til at gemme og få adgang til over 40 populære filformater, f.eks. videoer, billeder, Microsoft Office-dokumenter og PDF-filer.
  • Arbejd med eller uden internetforbindelse.
  • Opret et nyt regneark, og rediger det samtidig med andre på din computer, telefon eller tablet.

Få flere oplysninger om Google Workspace-funktioner.

Sådan tilmelder du dig Google Workspace

Følg denne vejledning for at tilmelde dig Google Workspace:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Åbn menuen Menu.
  4. Klik på Mail.
  5. Under Få en tilpasset mailadresse skal du klikke på Få Google Workspace.

Følg vejledningen for at oprette din Google Workspace-konto og konfigurere fakturering. Du er administrator for din Google Workspace-konto, så du kan tilføje brugere og administrere tjenesteindstillingerne.

Der sendes en midlertidig adgangskode via mail, og når du har tilmeldt dig, kan du se startguiden for at begynde at bruge din nye mail, og få flere oplysninger om, hvordan du bruger onlinedokumenter, lagerplads, videomøder og andre Google Workspace-tjenester. Hvis du har brug for hjælp, er Google Workspace-supportteamet klar døgnet rundt.

Om Google Workspace-udgaver

Der er 3 udgaver af Google Workspace, du kan abonnere på via Google Domains. Her kan du se oplysninger om nye abonnementer, herunder priser:

Business Starter

Tilpasset mailadresse med 30 GB lagerplads.

7,20 USD pr. bruger pr. måned.

• Tilpasset og sikker virksomhedsmail
  • 30 GB lagerplads i skyen pr. bruger
  • Samarbejdsværktøjer som Docs, Slides og Sheets
  • Videomøder med plads til 100 deltagere

Business Standard

Tilpasset mailadresse, 2 TB lagerplads og forbedret mødefunktion.

14,40 USD pr. bruger pr. måned.

• Tilpasset og sikker virksomhedsmail
  • 2 TB lagerplads i skyen pr. bruger
  • Samarbejdsværktøjer som Docs, Slides og Sheets
  • Videomøder med plads til 150 deltagere og mødeoptagelser

Business Plus

Tilpasset mailadresse, 5 TB lagerplads og eDiscovery.

21,60 USD pr. bruger pr. måned.

• Tilpasset og sikker virksomhedsmail
  • 5 TB lagerplads i skyen pr. bruger
  • Samarbejdsværktøjer som Docs, Slides og Sheets
  • Videomøder med plads til 250 deltagere, mødeoptagelser og deltagelsesregistrering
  • Forbedrede styringselementer til sikkerhed og administration, inklusive Vault og avanceret administration af slutpunkter

Vigtigt! Hvis du har købt et af de gamle G Suite-abonnementer (f.eks. Basic- og Business-udgaverne) frem til og med den 6. oktober 2020, kontakter vi dig i løbet af de kommende måneder for at finde ud af, hvordan du kan skifte til et af de nye tilbud. Husk, at du ikke kan skifte tilbage til dit gamle abonnement, når du har migreret til et nyt.

Hvis du er interesseret i Google Workspace-udgaver med mere end 300 pladser til din virksomhed, kan du købe et Enterprise-abonnement direkte via Google Workspace.

Ofte stillede spørgsmål

Her er nogle ofte stillede spørgsmål om brug af Google Workspace med Google Domains:

Hvad er Google Workspace?

Den 6. oktober 2020 lancerede vi et nyt brand, en ny produktoplevelse og et nyt udvalg af tilbud for at gøre vores kunder bedre rustet til fremtidens arbejde. Som en del af disse ændringer blev G Suite til Google Workspace. Uanset om du er hjemme, på arbejdet eller i klasseværelset, er Google Workspace den bedste måde at skabe, kommunikere og samarbejde på.

Hvordan påvirker dette mit nuværende G Suite-abonnement?

Dine nuværende G Suite-abonnementer og alle relaterede tjenester vil fortsat fungere som i dag. Vi kontakter dig i de kommende måneder for at finde ud af, hvordan du kan skifte til et af de nye tilbud. Du behøver ikke at foretage dig noget i dag.

Kan jeg beholde mit nuværende G Suite-abonnement?

Du kan beholde dit G Suite-abonnement, indtil det er tid til at skifte. Vi kontakter dig inden for de kommende måneder for at overføre dig til de nye Google Workspace-udgaver.

Kan jeg stadig tilmelde mig G Suite Basic/Business?

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig G Suite Basic og G Suite Business. Hvis du har G Suite Basic, fungerer dit abonnement og alle relaterede tjenester fortsat som i dag, indtil det er tid til at skifte til et nyt tilbud. Vi kontakter dig i løbet af de kommende måneder for at finde ud af, hvordan din overgang kan forløbe.

Kan jeg fortsætte med at føje brugere til mit G Suite-abonnement?

Ja. Du kan føje flere brugere til dit nuværende G Suite-abonnement. Dine eksisterende G Suite-abonnementer og alle relaterede tjenester vil fortsat fungere som i dag.

Hvad er anderledes ved at købe Google Workspace via Google Domains?

Hvis du køber Google Workspace via Google Domains, er der visse forskelle i kontoadministrationen:
  • Konfiguration
  • Google Domains konfigurerer automatisk Gmail og mailbeskyttelsesfunktioner som f.eks. DomainKeys Identified Mail (DKIM) og Sender Policy Framework (SPF).
  • Du udfører nogle administrative opgaver, f.eks. tilføjelse eller fjernelse af brugere, via dit Google Domains-kontrolpanel.
  • Fakturering
  • Google Domains fakturerer dig månedligt.
  • Du administrerer betaling via din Google Payments-konto.

Hvor mange domæner kan jeg føje til Google Workspace?

Du kan føje op til 20 domæner som domænealiasser til din Google Workspace-konto. Alle dine brugere får automatisk mailadresser på begge domæner.

Angiv eller nulstil adgangskoder for Google Workspace-brugere

1. Log ind på Google Domains.
  2. Gå til fanen "Mail".
  3. Under "Tilføj eller fjern personer fra Google Workspace" skal du finde den konto, du vil nulstille adgangskoden for, og klikke på Rediger Rediger indstilling, blyantikon and then Nulstil adgangskode.
  4. Hvis du vil sende den midlertidige adgangskode, skal du angive en mailadresse. Brug en anden mailadresse end brugerens Google Workspace-mailadresse.
  5. Klik på Send mail om nulstilling af adgangskode.
  6. Du nulstiller adgangskoden ved at følge vejledningen i mailen.
  7. Hvis du vil ændre din adgangskode, skal du logge ind.

Hvis du stadig ikke kan nulstille din adgangskode, eller hvis du vil have flere oplysninger om brugeradministration i Google Hedgehog, kan du gå til Administrer eller slet Google Workspace.

Hvad hvis jeg allerede har Google Workspace?

Her er nogle ofte stillede spørgsmål om, hvordan Google Domains fungerer med Google Workspace, hvis du allerede har købt et abonnement:

UDVID ALLE SKJUL ALLE

Jeg har allerede en Google Workspace-konto. Skal jeg købe en anden Google Workspace-konto via Google Domains?
Nej, du behøver ikke købe en ny Google Workspace-konto via Google Domains. Hvis du har købt Google Workspace separat fra Google Domains og fuldført Google Workspace-konfigurationen, er du klar til at bruge Google Workspace.
Du kan konfigurere din Google Workspace-konto, der bruger et domæne, som administreres via Google Domains.
Hvordan administrerer jeg Google Workspace, hvis jeg abonnerer via Google Workspace-websitet?
Du kan få adgang til din Google Workspace-konto ved at logge ind på Gmail ved hjælp af et brugernavn fra dit domæne, f.eks. dig@ditdomæne.com, og ikke det gmail.com-brugernavn, du bruger til at få adgang til Google Domains.
Du kan administrere dine Google Workspace-tjenester, tilføje brugere, ændre dine Google Workspace-faktureringsoplysninger eller udføre andre administrative opgaver ved at logge ind på Google Administrationskonsollen.
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har overført mit domæne til Google Domains fra en anden domænehost?
Hvis du er Google Workspace-kunde og har overført dit domæne fra en anden domænehost til Google Domains, skal du sørge for at konfigurere din mail og dine tilpassede webadresser i Google Domains.
Hvis du har knyttet et website til dit domæne, skal du tilføje registreringer af kanoniske navne (CNAME) i Google Domains.