Huomaa, että asiakastukitiimi ei tarjoa vianetsintäpalveluja valitsemallasi kielellä. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, vaihda ensin kieleksi englanti tai jokin toinen tuettu kieli (espanja, portugali tai japani).

YouTube campaigns

Hylättyjen YouTube-mainosten korjaaminen

Mainoksissa käytetyt YouTube-videot käyvät läpi mainosaineiston tarkastusprosessin, jonka aikana varmistamme, että videot noudattavat sisältövaatimuksiamme, myös seuraavia vaatimuksia:

Mainoksesi ei näy, jos se hylätään mainosaineiston tarkastuksen aikana.

Voit korjata hylätyn YouTube-mainoksen eri tavoilla sen mukaan, mitä muutoksia hylätyn mainoksen korjaaminen vaatii:

• Jos ongelma on mainoksen sisällössä tai jos sinun on muutettava mainosasetuksia Display & Video 360:ssä, voit muokata mainosta. Tämä käynnistää mainoksen uuden tarkastuksen automaattisesti. Lue lisää alta
  • Jos ongelma liittyy mainoksen muihin elementteihin, kuten laskeutumissivuun, sertifioinnin tilaan tai YouTuben videoasetuksiin, voit lähettää mainoksen uudelleen tarkastettavaksi. Lue lisää alta
  • Jos mainos on hylätty käytäntöpäätösten perusteella ja jos uskot meidän tehneen virheen, voit kiistauttaa päätöksen. Lue lisää alta
Vinkki: Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit korjata YouTube-videoihin liittyviä ongelmia ja valittaa niihin liittyvistä päätöksistä. Lue, miten voi tehdä valituksen muista mainosaineistotyypeistä.

Hylätyn mainossisällön korjaaminen

Jos mainoksen sisältö ei ole yhteensopiva tiettyjen käytäntöjen (kuten toimituksellisen käytännön) kanssa tai jos olet muuttanut mainoksen asetuksia Display & Video 360:ssä, muokkaa mainosta ja käynnistä uusi tarkastus seuraamalla alla olevia ohjeita:

1. Siirry aiemmin luotuun YouTube ja yhteistyökumppanit ‑rivikohtaan.

2. Klikkaa YouTube-mainosryhmät-välilehteä. Näet taulukon, joka sisältää kaikki mainosryhmäsi ja niissä olevat mainokset.

3. Vie hiiri Tila-sarakkeessa mainoksen Hylätty-tilan päälle. Saat lisätietoja käytännöstä, jonka vastainen mainos on, klikkaamalla Palaute-kohdan viereistä linkkiä.

4. Aloita mainokseen liittyvien ongelmien korjaaminen klikkaamalla mainoksen nimeä.

5. Klikkaa avautuvan sivun Mainokset-osiosta kynäkuvaketta ja päivitä mainos.

Mainoksen muokkaaminen poistaa aiemman mainoksen ja luo uuden. Vanhan mainoksen tilastot eivät ole enää näkyvissä. Uusi mainos lähetetään tarkastettavaksi.
  6. Klikkaa kehotteesta Muokkaa mainosta.

7. Päivitä mainos käytännön mukaiseksi ja klikkaa Valmis.

8. Tallenna mainosryhmä. Tämä käynnistää tarkastuksen alla kuvatun aikataulun mukaisesti.

Uuden tarkastuksen aikataulu

• Jos muokkaat hylättyä mainosta, aiempi mainos poistetaan ja luodaan uusi mainos.
  • Uusi mainos lähetetään tarkastettavaksi automaattisesti. Tila-sarakkeen Hylätty-arvo vaihtuu Tarkastus käynnissä ‑arvoksi.
  • Suurin osa mainoksista tarkastetaan yhden arkipäivän kuluessa, mutta joskus tarkastus voi kestää pitempään. Odota 24 tuntia, ennen kuin otat yhteyttä tukipalveluun mainoksen tarkastuksen tilaan liittyvissä asioissa.

Käytäntörajoitukset ovat voimassa pysyvästi ja alueellinen rajoitus on maailmanlaajuinen, ellei toisin määritetä.

Muiden hylkäykseen johtaneiden ongelmien korjaaminen

Mainoksesi on voitu hylätä jonkin mainoksen sisältöön tai Display & Video 360:n asetuksiin liittymättömän ongelman takia. Esimerkkejä:

• Laskeutumissivut: Jos mainoksen laskeutumissivu ei ole tiettyjen käytäntöjen mukainen tai jos laskeutumissivu ei ole toiminut ensimmäisen tarkastuksen aikana, sinun on päivitettävä laskeutumissivu.
  • Sertifiointi puuttuu: Mainostajalla ei ole lupaa mainostaa tiettyjä rajoitettuja tuotteita ja palveluita.
  • Videoon YouTubessa tehdyt muutokset: Olet voinut muuttaa mainoksena käyttämäsi videon asetuksia YouTube-tilillä, kuten päivittää pikkukuvan tai tehdä yksityisestä videosta julkisen.

Kun olet tehnyt kaikki tarvittavat muutokset, jotta mainos on hylkäyksen syynä olevan käytännön mukainen, lähetä mainos uudelleen tarkastettavaksi seuraamalla alla olevia ohjeita:

1. Siirry aiemmin luotuun YouTube ja yhteistyökumppanit ‑rivikohtaan.

2. Klikkaa YouTube-mainosryhmät-välilehteä. Näet taulukon, joka sisältää kaikki mainosryhmäsi ja niissä olevat mainokset.

3. Vie hiiri Tila-sarakkeessa mainoksen Hylätty-tilan päälle. Saat lisätietoja käytännöstä, jonka vastainen mainos on, klikkaamalla Palaute-kohdan viereistä linkkiä.

4. Klikkaa Tee valitus ‑painiketta.

5. Valitse avautuvalta sivulta valituksen syyksi "Tein muutoksia käytännönmukaisuuden varmistamiseksi".

6. Valitse mainokset, jotka haluat sisällyttää valitukseen.

7. Klikkaa Lähetä.

Mainoksen tila ei muutu, kun olet lähettänyt sen uudelleen tarkastettavaksi. Voit tarkistaa YouTube-mainosryhmät-välilehden Tila-sarakkeesta, onko mainos hyväksytty.

Käytäntöpäätösten kiistauttaminen

Jos uskot, että käytäntöpäätös on virheellinen, voit tehdä päätöksestä valituksen suoraan Display & Video 360:stä:

1. Siirry aiemmin luotuun YouTube ja yhteistyökumppanit ‑rivikohtaan.

2. Klikkaa YouTube-mainosryhmät-välilehteä. Näet taulukon, joka sisältää kaikki mainosryhmäsi ja niissä olevat mainokset.

3. Vie hiiri Tila-sarakkeessa mainoksen Hylätty-tilan päälle. Saat lisätietoja käytännöstä, jonka vastainen mainos on, klikkaamalla Palaute-kohdan viereistä linkkiä.

4. Klikkaa Tee valitus ‑painiketta.

5. Etsi avautuvalta sivulta käytäntötunnisteet, joista olet eri mieltä.

6. Valitse jokaisen käytäntötunnisteen kohdalta "Tee valitus seuraavista" ‑kohdan alta mainokset, jotka haluat sisällyttää valitukseen.

7. Klikkaa Lähetä.

Mainoksen tila ei muutu valitusprosessin aikana. Voit tarkistaa YouTube-mainosryhmät-välilehden Tila-sarakkeesta tai Valitushistoria-sivun valitushistoriasta, onko mainos hyväksytty.

Valituksen tilan tarkistaminen

Kun valitus on lähetetty, sen tarkastamiseen menee yleensä noin yksi arkipäivä. Näet tuloksen tarkistamalla valituksen tilan Valitushistoriasta.