Het supportteam biedt geen services voor probleemoplossing in uw huidige weergavetaal. Als u contact wilt opnemen met medewerkers van het supportteam, schakelt u eerst over naar het Engels of een andere ondersteunde taal (Spaans, Portugees of Japans).

Richtlijnen voor in-banner video

In-banner videoadvertenties zijn HTML5-advertentiemateriaal met een ingesloten videospeler in een display-banneradvertentie. HTML5-advertentiemateriaal is banneradvertentiemateriaal dat kan worden getarget via de banner in pretargeting. U kunt in-banner videoadvertentiemateriaal weergeven door het toe te wijzen aan display-regelitems. Uitgevers kunnen bepalen of ze het toestaan in hun voorraad. In-banner videoadvertentiemateriaal wordt alleen weergegeven op voorraad die in-banner videoadvertenties toestaat.
U kunt vertoningen die geen in-banner videoadvertenties toestaan herkennen door na te gaan of het veld excluded_attribute in het biedingsverzoek VideoType: In-Banner Video (Publisher Blockable) bevat.

Typen in-banner video

De volgende typen in-banner videoadvertenties zijn beschikbaar:

• Click-to-play: Advertentiemateriaal wordt in eerste instantie getoond als statische afbeelding. De video begint te spelen als een gebruiker op het advertentiemateriaal klikt.
  • Automatisch afspelen zonder geluid: De video begint automatisch zonder geluid te spelen, totdat een gebruiker op het advertentiemateriaal klikt.
  • Plaats cursor om te spelen: De video begint te spelen als een gebruiker de cursor op het advertentiemateriaal plaatst.

Vereisten voor content

To run on Display & Video 360, all creatives must follow the creative content and policy guidelines.

Common display ad sizes

Below are the most common display ad sizes, but different sites, apps, and regions support other sizes. To check the dimensions of all available inventory that matches your targeting, create an Inventory Availability report.

• Vierkant en rechthoekig: 250 × 250, 300 × 250, 320 × 320, 336 × 280
  • Skyscraper: 120 × 600, 160 × 600, 300 × 600, 300 × 1050
  • Leaderboard: 468 × 60, 728 × 90, 800 × 250, 970 × 90, 970 × 250
  • Mobiel: 300 × 50, 300 × 100, 320 × 50, 320 × 100, 320 × 480, 360 × 592, 360 × 640, 375 × 667

Vereisten voor componenten

To run on Display & Video 360, all creatives must follow the creative content and policy guidelines.

In-banner HTML5-videoadvertentiemateriaal kan worden geüpload naar Display & Video 360 als het voldoet aan de HTML5-weergavevereisten en de volgende vereisten.

• Advertentiemateriaal moet een klikbare knop hebben om de video opnieuw af te spelen.
  • Creatives must play inline by including the playsinline parameter. Creatives may not expand past ad unit boundaries unless initiated by the user.
  • De totale afspeeltijd van de video mag maximaal 4 minuten zijn.
  • Maximale ondersteunde afmetingen voor advertentiemateriaal: 4096 × 4096 pixels.

Vereisten voor elk type

Vertoningen die via Google Ad Manager worden weergegeven, moeten aan de volgende vereisten voldoen:

Click-to-play

Technische vereisten (deze zijn ook van toepassing op Automatisch afspelen zonder geluid en Plaats cursor om te spelen):

• Downloadgrootte: 40 KB bij eerste laadactie, 2,2 MB voor de totale laadactie met video.
  • Afmetingen van advertentiemateriaal: 300 × 250 en 336 × 280.
  • Beeldverhouding: We raden een beeldverhouding van 4:3 aan. Andere verhoudingen zijn ook acceptabel, maar kunnen horizontale zwarte balken krijgen.
  • Rand: We raden een contrasterende rand van 1 pixel aan.
  • Framesnelheid: Minimaal 14 frames per seconde, we raden 30 frames per seconde aan.
  • Audio: Moet zijn gecodeerd op een volume van maximaal -12 dB.
  • Animatie: Maximaal 30 seconden. Het openingsbeeld mag niet uit animatie bestaan.

Interactievereisten:

• De audio en video mogen pas afspelen als iemand op Afspelen klikt.
  • Knoppen voor starten, stoppen en dempen zijn vereist.
Plaats cursor om te spelen

Interactievereisten:

• Voor advertenties die de gebruiker start door de cursor te plaatsen, moet de cursor minimaal 2 seconden worden geplaatst om de audio te starten.
  • De audio moet stoppen als de gebruiker de cursor niet meer op de video houdt.
  • De video mag op elk moment starten, zolang de animatie minder dan 30 seconden lang is en aan de audiovereisten hierboven voldoet.