TrueView video discovery-annonser

Sånn fungerer TrueView video discovery-annonser

Du kan vise TrueView video discovery-annonser i YouTube-søkeresultatene og på YouTube-videosidene både på datamaskiner og m.youtube.com samt på startsiden for mobilappen. Annonseenheten består av et miniatyrbilde og opptil tre tekstlinjer. Hvis en bruker klikker på annonsen, ledes vedkommende til video- eller kanalsiden på YouTube og kan se videoen der. Videoinnholdet spilles altså ikke av i selve annonseenheten.

TrueView video discovery-annonser vises forskjellig avhengig av hvor de kjøres:

YouTube-søkeresultater

TrueView video discovery-annonser vises sammen med organiske YouTube-søkeresultater. Annonsen består av et miniatyrbilde, en overskrift, kanalnavnet og en teller for antall videoavspillinger.

in_display_yt_search

Annonsen med best resultater kan også gjentas nedenfor de organiske søkeresultatene.

Avspillingssiden for en video på YouTube

Video discovery-annonser kan vises på følgende plasseringer på avspillingssider:

1. I delen med beslektede videoer: som en enhet bestående av et miniatyrbilde, en overskrift, kanalnavnet og en teller for antall videoavspillinger.
    2. Som et overlegg på videoen. Overlegg ser like ut både på videosiden på YouTube samt i innebygde spillere.

in_display_yt_overlay
Startsiden i YouTube-mobilappene

TrueView video discovery-annonser kan vises på startsiden i YouTube-appen for Android og iOS på dager da det ikke selges noen video-toppannonse for mobil.

Android (stående format)

in_display_mobile_app_android_homepage

iOS (stående format)

In-display YouTube iOS app homepage
Søke- og avspillingssider for mobil på YouTube

Video discovery-annonser kan vises på søke- og videosider for mobil på YouTube som en sponset video. De vises da øverst i listen over beslektede videoer for avanserte enheter.

in_display_mobile_search in_display_mobile_watchpage

Oversikt over innholdselementer

Navn på innholdselement Beskrivelse
Videonettadresse Videoen må lastes opp til YouTube
Bilde Velg mellom fire automatisk genererte miniatyrbilder

For å implementere egendefinerte miniatyrbilder, ta kontakt med en Google-representant
Overskriftstekst Maksimalt 25 tegn (tekst utover de tillatte 25 tegnene blir avkortet på noen enheter)
Beskrivelse To linjer, maks. 35 tegn i hver

Beskrivelsen vises ikke i «Forslag»

For å kunne opprette TrueView video discovery-annonser må du bruke videoer som er offentlige eller ikke oppført. Alle annonser må være i tråd med YouTubes retningslinjer for annonsering.

Innstillinger for videoannonser

Filformat: AVI, ASF, QuickTime, Windows Media, MP4 eller MPEG

Foretrukket videokodek: H.264, MPEG-2 eller MPEG-4

Foretrukket lydkodek: MP3 eller AAC

Oppløsning : 640 x 360 (16:9) eller 480 x 360 (4:3) anbefales

Bildefrekvens: 30 bilder per sekund

Høyde/bredde-forhold: Opprinnelig høyde/bredde-forhold uten letterbox (f.eks. 4:3 eller 16:9)

Maksimal filstørrelse: 1 GB

Rapporteringsberegninger

• Visninger
  • Klikk
  • Avspillinger