TrueView Video Discovery ‑mainokset

Näin TrueView Video Discovery ‑mainokset toimivat

TrueView Video Discovery ‑mainoksia voidaan näyttää YouTuben hakutuloksissa ja katselusivuilla sekä tietokoneella että m.youtube.comissa. Lisäksi niitä voidaan näyttää mobiilisovellusten etusivulla. Mainosyksikkö sisältää pikkukuvan ja enintään kolme riviä tekstiä. Kun käyttäjä klikkaa mainosta, hänet ohjataan YouTuben katselu- tai kanavasivulle katsomaan video. Videota ei toisteta mainosyksikössä.

TrueView Video Discovery ‑mainokset näkyvät eri tavalla riippuen siitä, missä niitä näytetään:

YouTube-hakutulokset

TrueView Video Discovery ‑mainokset näkyvät YouTube-hakutuloksissa maksuttomien hakutulosten vieressä. Mainos sisältää pikkukuvan, otsikon, kanavan nimen ja videon katselukertojen määrän.

in_display_yt_search

Parhaimmin sijoittunut mainos voidaan näyttää myös uudelleen maksuttomien hakutulosten alapuolella.

YouTube-videon katselusivu

Video Discovery ‑mainokset voivat näkyä katselusivuilla seuraavissa sijainneissa:

1. Mainos voidaan näyttää aiheeseen liittyvien videoiden osiossa yksikkönä, joka sisältää pikkukuvan, otsikon, kanavan nimen ja videon katselukertojen määrän.
    2. Mainos voi olla videon peittokuva. Peittokuvat toistetaan samanlaisina YouTuben katselusivulla ja upotetuissa videosoittimissa.

in_display_yt_overlay
YouTuben mobiilisovellusten etusivu

TrueView Video Discovery ‑mainokset voivat näkyä YouTuben Android- ja iOS-sovellusten etusivulla päivinä, joina tähän sijaintiin ei ole myyty Mobile Video Mastheadia.

Android (pysty)

in_display_mobile_app_android_homepage

iOS (pysty)

In-display YouTube iOS app homepage
YouTuben mobiiliverkkohaku ja katselusivut

Video Discovery ‑mainokset voivat näkyä YouTuben mobiilihaussa ja katselusivuilla korostettuina videomainoksina. Nämä mainokset näytetään älypuhelimille suunnattujen, aiheeseen liittyvien videoiden osion yläosassa.

in_display_mobile_search in_display_mobile_watchpage

Sisällön yleiskuvaus

Sisällön nimi Kuvaus
Videon URL-osoite Video on ladattava YouTubeen.
Kuva Valitse neljästä automaattisesti luodusta pikkukuvasta.

Jos haluat lisätä omia pikkukuvia, ota yhteyttä Googlen edustajaan.
Otsikkoteksti Enintään 25 merkkiä (25 merkkiä ylittävä osa katkaistaan näkyvistä joillakin laitteilla).
Kuvaus Kuvauksessa voi olla kaksi riviä, ja rivillä voi olla enintään 35 merkkiä.

Kuvausta ei näytetä ehdotuksissa.

TrueView Video Discovery ‑mainoksen luominen edellyttää, että videot ovat julkisia tai piilotettuja. Kaikkien mainosten on noudatettava YouTuben mainostuskäytäntöjä.

Videomainoksen asetukset

Tiedostomuoto: AVI, ASF, Quicktime, Windows Media, MP4 tai MPEG

Suositeltu videon pakkausmuoto: H.264, MPEG-2 tai MPEG-4

Suositeltu äänen pakkausmuoto: MP3 tai AAC

Resoluutio: 640 x 360 (16:9) tai 480 x 360 (4:3) (suositus)

Kuvanopeus: 30 kuvaa sekunnissa

Kuvasuhde: Alkuperäinen kuvasuhde ilman letterbox-sovitusta (esimerkiksi 4:3 tai 16:9)

Tiedoston enimmäiskoko: 1 Gt

Raportointitiedot

• Impressiot
  • Klikkaukset
  • Katselukerrat