TrueView-video discovery-annoncer

Sådan fungerer TrueView video discovery-annoncer

TrueView video discovery-annoncer kan vises på søgeresultatsider og afspilningssider på YouTube både på computere og my.youtube.com og på mobilappens startside. Annonceenheden består af et miniaturebillede og op til tre linjer med tekst. Når der klikkes på annoncen, føres brugeren til YouTube-visning- eller kanalsiden, hvor videoen afspilles. Den afspilles ikke i selve annonceenheden.

TrueView video discovery-annoncer vises forskelligt, afhængigt af hvor de vises:

YouTube-søgeresultater

TrueView-video discovery-annoncer vises i YouTube-søgeresultater ved siden af organiske søgeresultater. Annoncen indeholder et miniaturebillede, en overskrift, et kanalnavn og antallet af videoafspilninger.

in_display_yt_search

Den bedst rangerede annonce vises muligvis også igen under de organiske søgeresultater

YouTube-videoafspilningsside

Video discovery-annoncer kan vises på afspilningssider på disse forskellige positioner:

1. I sektionen "Relaterede videoer" som en enhed, der indeholder et miniaturebillede, en overskrift, et kanalnavn og antallet af videoafspilninger.
    2. Som en overlejring på videoen. Overlejringer ser ens ud på YouTube-afspilningssiden og i integrerede afspillere.

in_display_yt_overlay
Startsiden for YouTube-mobilapps

TrueView-video discovery-annoncer kan vises på startsiden for YouTube-appen til Android og iOS på dage, hvor der ikke er solgt en Mobile Video Masthead.

Android (stående)

in_display_mobile_app_android_homepage

iOS (stående)

In-display YouTube iOS app homepage
Søge- og afspilningssider for YouTube til mobilenheder

Video discovery-annoncer kan vises på søge- og afspilningssider for YouTube til mobilenheder som en promoveret video på den øverste relaterede videoplacering for avancerede enheder.

in_display_mobile_search in_display_mobile_watchpage

Oversigt over aktiver

Aktivnavn Beskrivelse
Webadresse til video Videoen skal uploades til YouTube
Billede Vælg mellem fire automatisk genererede miniaturebilleder

Kontakt din Google-repræsentant, hvis du er interesseret i at implementere tilpassede miniaturebilleder
Overskriftstekst Én linje på maks. 25 tegn (hvis der er flere tegn end 25, afkortes de sidste tegn på nogle enheder)
Beskrivelse To linjer på maks. 35 tegn hver

Beskrivelsen vises ikke i forslagene

Videoer skal være offentlige eller skjulte for at kunne oprette en TrueView-video discovery-annonce. Alle annoncer skal overholde YouTube-annonceringspolitikkerne.

Videoannonceindstillinger

Filformat: AVI, ASF, QuickTime, Windows Media, MP4 eller MPEG

Foretrukket videocodec: H.264, MPEG-2 eller MPEG-4

Foretrukket lydcodec: MP3 eller AAC

Opløsning: 640 x 360 (16:9) eller 480 x 360 (4:3) anbefales

Billedfrekvens: 30 billeder pr. sekund

Billedformat: Oprindeligt billedformat uden bredformat (f.eks. 4:3, 16:9)

Maksimal filstørrelse: 1 GB

Rapporterings-metrics

• Eksponeringer
  • Klik
  • Visninger