De instellingen van uw gebruikersprofiel bewerken

Wijzig uw gebruikersaccount om een andere taal, tijdzone en meer te gebruiken

U kunt instellingen voor taal, tijdzone, meldingen en sneltoetsen beheren en updaten vanuit uw gebruikersprofiel.

Uw gebruikersprofiel bewerken

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op het menu Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Breng wijzigingen aan in uw gebruikersinstellingen.

4. Klik op Opslaan.

U kunt uw gebruikersrol niet wijzigen, tenzij u een beheerder bent. Gebruikers met beheerderstoegang kunnen de wijzigingen voor andere gebruikers aanbrengen. Meer informatie over bewerking van gebruikersprofielen.

Over instellingen voor meldingen
Als u zich in Duitsland, Griekenland, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk of Zwitserland bevindt, moet u de volgende instellingen voor meldingen bevestigen via een e-mail die u krijgt nadat u ze heeft aangezet:

• Optimalisatietips, best practices en andere relevante informatie
  • Word uitgenodigd voor mogelijkheden om feedback te delen en deel te nemen aan marktonderzoek om Ad Manager te verbeteren

Uw taal wijzigen

De weergavetaal in Ad Manager wordt bepaald door de instellingen van uw Google-account, niet door de instellingen van uw gebruikersprofiel. Meer informatie over hoe u de weergavetaal kunt wijzigen.

Uw tijdzone wijzigen zodat deze aansluit op uw locatie

Aanmeldingsfunctie

Deze functie kan optioneel door een Ad Manager-beheerder worden ingeschakeld in uw Ad Manager-netwerk. Als u niet zeker weet of deze functie is ingeschakeld, neemt u contact op met uw beheerder. Als u een beheerder bent, kunt u meer lezen over hoe u zich kunt aanmelden voor functies voor uw netwerk.

U kunt uw tijdzone wijzigen zodat deze aansluit op uw locatie. Als u dit doet, worden de weergegeven tijden in de trafficking-gedeelten van Ad Manager zodanig aangepast dat ze overeenkomen met de tijd in de door u ingestelde locatie. Houd er rekening mee dat deze instelling invloed heeft op de manier waarop datums en tijden worden weergegeven in Ad Manager, maar niet op de manier waarop advertenties aan kijkers worden weergegeven. Als u geen tijdzone instelt, wordt de lokale tijd gebruikt die voor het netwerk is ingesteld.

De tijdzone van uw netwerk is bijvoorbeeld 'Amerika/New York', maar u heeft uw tijdzone ingesteld op 'Europa/Parijs'. Een trafficker in New York maakt een regelitem en stelt de begintijd hiervan in op 15 januari om 09:00 uur. Als u hetzelfde regelitem bekijkt, ziet u begintijd als 15 januari om 15:00 uur.

Tijdzones in rapportage

Dit heeft geen invloed op de tijdzones in rapporten. Deze zijn gebaseerd op de tijdzone van het netwerk. Voor elke andere locatie in Ad Manager waarvoor een tijd zonder tijdzonelabel wordt weergegeven, wordt de tijdzone van het netwerk gebruikt en niet uw eigen tijdzone.

Zomertijd

In de tijdzone-instellingen wordt rekening gehouden met de zomertijd. Als in uw tijdzone de zomertijd van toepassing is, past Ad Manager het tijdzonelabel aan om de toepasselijke tijdzone weer te geven voor de datum en tijd die u bekijkt. Als uw locatie bijvoorbeeld 'Amerika/New York' is, wordt de tijdzone weergegeven als EST (Eastern Standard Time) of EDT (Eastern Daylight Time), afhankelijk van de datum.

Sneltoetsen

Sneltoetsen moeten eerst worden ingeschakeld vanuit uw gebruikersprofiel voordat u ze kunt gebruiken. Sneltoetsen zijn beschikbaar op de detailpagina van regelitems en voorgestelde regelitems. Als u wilt zien welke sneltoetsen beschikbaar zijn, typt u ? in een regelitem of voorgesteld regelitem.

Algemeen

? Help voor sneltoetsen openen
/ Wijzig de focus naar het veld Universeel zoeken

Acties

⌘ + s Opslaan
h Wijzigingsgeschiedenis openen