Ad Manager-homepage-dashboards

Dagelijkse overzichten van opbrengst, prestaties en levering controleren

De homepage-dashboards in Google Ad Manager bieden een dagelijkse momentopname van de Ad Manager- en Ad Exchange-opbrengst van uw netwerk in de loop van de tijd. Deze dashboards zijn niet bedoeld als vervanging van uw Ad Manager-rapporten, maar als aanvulling hierop. Ze brengen nieuwe mogelijkheden aan het licht en bieden u inzicht in welke van uw strategieën het effectiefst zijn.

Uw homepage-dashboards bekijken

Zo opent u uw homepage-dashboards:

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik naast Homepage: Overzicht op het dashboardmenu Expand en selecteer een dashboard:
    • Overzicht: Een overzicht van opbrengst en prestaties
    • Levering: Regelitems en orders die mogelijk uw aandacht vereisen
    • Adverteerders: De opbrengst die door geclassificeerde adverteerders is gegenereerd
    • Rendementspartners: De opbrengst die is gegenereerd via Ad Exchange en 'Open bieden'
    • Advertentiesnelheid: De factoren die van invloed kunnen zijn op de advertentieweergavesnelheid in uw netwerk
    • Mogelijkheden: Mogelijkheden vindt u nu onder Optimalisatie.

Toegang krijgen tot uw homepage-dashboards

Bepaalde rechten voor gebruikersrollen zijn vereist om de homepage-dashboards te bekijken.

Homepage-dashboard Vereiste rechten voor gebruikersrol
Overzicht De homepage-dashboards Overzicht en Adverteerders bekijken
Levering Mijn orders en regelitems weergeven
Adverteerders De homepage-dashboards Overzicht en Adverteerders bekijken
Rendementspartners De homepage-dashboards Overzicht en Adverteerders bekijken
Advertentiesnelheid De homepage-dashboards Overzicht en Adverteerders bekijken