DFP-oversigt

Introduktion til annoncering med DFP

En oversigt til introduktion af det grundlæggende i DFP

DoubleClick for Publishers (DFP) er en omfattende hostet platform til annoncevisning, der strømliner din annonceadministration, uanset om du leverer annoncer til websites, mobilwebsider, mobilapps, spil eller en kombination af disse. DFP tilbyder en komplet værktøjskasse til at administrere dine annoncer til en målgruppe med forskellige skærmstørrelser, herunder:

• Et centralt sted, hvor du kan drive handel for alle dine annoncenetværk, apps, spil og websites.
  • Avancerede prognoser, der giver dig en bedre fornemmelse af, hvor mange eksponeringer du har til rådighed til at sælge til dine direkte annoncører.
  • Samlet omsætningoptimering, der gør det muligt for Google AdSense og Google Ad Exchange at konkurrere mod andre netværk i realtid, så du får den størst mulige omsætning ud af hver annonceeksponering.

Dit DFP-netværk

Når du logger ind på DFP, logger du ind på et bestemt netværk. De fleste udgivere bruger et enkelt DFP-netværk til at styre alle deres annoncer på deres forskellige indhold. Dit DFP-netværk er stedet, hvor du definerer din beholdning og opretter, administrerer og rapporterer dine annoncekampagner.

Sådan leverer DFP annoncer

Hvert beholdningselement, som du opretter i DFP – også kaldet en annonceenhed – kan være mål for en eller flere annoncekampagner. Disse annonceenheder repræsenterer pladser i dit indhold, hvor du har til hensigt at levere annoncer.

For hver annonceenhed genererer DFP annoncetags, som er uddrag af HTML- eller JavaScript-kode. Du placerer disse tags på dine websites og i mobilapps. Når en bruger kan se dit indhold, identificerer disse tags hver enkelt annonceenhed og anmoder om annoncer fra DFP.

For hver annonceanmodning vælger DFP den bedste annonce blandt de kampagner, du har oprettet, leverer annoncen og registrerer hændelsen. Hvis brugeren klikker på annoncen, registreres det ligeledes af DFP. Ved hjælp af rapporter, der kan tilpasses, viser DFP dig, hvilke annoncer der blev vist til hvilken beholdning, hvor mange klik de fik og meget mere.

Life of a DFP Impression

Når DFP leverer annoncer til mobilapps, minder processen om den, der finder sted, når der leveres annoncer på nettet. Den vigtigste forskel er, at mobilapps anvender Google Mobile Ads SDK til at kommunikere mellem dine apps og DFP's annoservere.

Forskelle fra Google AdSense

De vigtigste forskelle mellem DFP (annonceserver) og Google AdSense (annoncenetværk):

DFP Google AdSense
Du kan skabe trafik på andre annoncenetværk eller annoncer, der er solgt direkte Ja Nej
Du behøver kun at placere tags på dine websites for at se annoncer Ja, hvis du giver Google AdSense tilladelse til at vise via DFP Ja
Du kan få Google AdSense til at konkurrere med andre annoncenetværk for at maksimere omsætningen Ja Nej
Du kan få konsekvent rapportering for alle annoncevisningsaktiviteter Ja Nej
Du modtager betaling fra DFP/Google AdSense Nej, betalinger hentes fra dine annoncører eller annoncenetværk, f.eks. Google AdSense Ja