Over CSS-advertenties met productvermeldingen

Met deze indeling kunt u met CSS-advertenties met productvermeldingen adverteren voor producten van uw CSS-productdetailpagina (service voor prijsvergelijking). CSS-advertenties met productvermeldingen staan naast advertenties met productvermeldingen van verkopers. CSS'en concurreren op een niet-discriminerende basis met verkopers in de bestaande PLA-carrousel. Alle CSS'en die deelnemen aan het CSS-programma van Google en voldoen aan de minimumvereisten hieronder, kunnen deze advertenties plaatsen in landen die deel uitmaken van het CSS-programma.

Hoe het werkt

CSS-advertenties met productvermeldingen tonen in de algemene zoekresultaten van Google een carrousel van een product met de productafbeelding, titel, aanbiedingsprijs en het aantal aanbiedingen voor een specifiek product. Als gebruikers op een CSS-advertentie met productvermeldingen klikken, worden ze naar een productpagina op uw CSS-website geleid.

Minimumvereisten

Het standaard Shopping-beleid, het Google Ads-beleid, het beleid voor CSS-productpagina's en de vereisten voor CSS-productpagina's zijn van toepassing op CSS-advertenties met productvermeldingen. Bij deze advertentie-indeling moet ook aan de volgende vereisten worden voldaan:

• De uiteindelijke bestemmingspagina moet zich op het domein bevinden dat aan uw CSS Center-account gekoppeld is. U mag gebruikers niet automatisch omleiden naar andere domeinen.
  • De bestemmingspagina mag geen pop-ups of interstitial-pagina's bevatten.
  • De bestemmingspagina moet prominent relevante aanbiedingen van meerdere verkopers weergeven. De aanbiedingen moeten dus overeenkomen met de advertentiecontent. Gebruikers moeten in staat zijn vergelijkingen te maken. Links vanaf de landingspagina moeten rechtstreeks leiden naar verkoperspagina's waar producten die op de CSS-landingspagina worden gepromoot worden verkocht.

CSS-advertenties met productvermeldingen instellen

Voordat u begint

Voordat u een CSS-advertentie met productvermeldingen maakt, moet u het volgende doen:

Productbeoordelingen

Productbeoordelingen zijn een optioneel onderdeel van CSS-advertenties met productvermeldingen waarmee u verzamelde reviews voor uw producten kunt tonen aan klanten die winkelen op Google. Ze krijgen dan productbeoordelingen van 1 tot 5 sterren en het totale aantal reviews voor het product in advertenties en gratis productvermeldingen. Deze beoordelingen en reviews helpen kopers bij hun productonderzoek en aankoopbeslissingen, en leiden zo meer relevante klanten naar uw productpagina's.

Sterbeoordelingen zijn afkomstig uit meerdere bronnen en zijn gebaseerd op de verzamelde beoordelingen voor het product, waaronder verkopers, verzamelsites voor reviews, reviewsites en Google-gebruikers. U kunt ervoor kiezen de reviewgegevens aan Google te verstrekken. Deze kunnen worden weergegeven bij uw CSS-advertenties met productvermeldingen, zolang ze voldoen aan de onderstaande vereisten.

Vereisten

• U heeft in de afgelopen maand meer dan 50 productreviews (in eigendom of syndicatie) gegenereerd.
  • U heeft links naar die productreviews aangeleverd om te bewijzen dat deze op de website worden getoond.
  • U kunt toestaan dat reviews reactief worden vernieuwd om aan de kwalificatiecriteria te voldoen, maximaal één keer per maand.

Als u productreviews wilt indienen, maakt u een Google-spreadsheet met de informatie van uw reviews aan de hand van het voorbeeld in deze template. Vul het formulier Accountbeheer CSS-partners in, selecteer de optie voor productreviews en voeg de link naar de gemaakte spreadsheet toe aan uw inzending. Nadat de reviews zijn gevalideerd en verwerkt, worden ze samen met uw advertenties getoond.

Instructies om een campagne te maken

Een campagne met CSS-productvermeldingen maken

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het submenu op het dropdownmenu Campagnes.
  3. Klik op de plusknop en selecteer Nieuwe campagne.
  4. Selecteer Verkoop of ga door zonder een campagnedoel in te stellen.
    • Op basis van uw campagnedoel kunt u kiezen of u een doel wilt toevoegen of het standaarddoel voor het account wilt gebruiken.
  5. Selecteer Shopping als campagnetype.
  6. Selecteer het CSS-account met de producten waarvoor u wilt adverteren.
  7. Klik op Specifieke feeds selecteren en kies uit uw CSS-domeinaccount de relevante feed met de producten waarvoor u wilt adverteren.
  8. Kies een feedlabel om het op de campagne toe te passen.
  9. Selecteer het campagnesubtype Standaard Shopping-campagne.
  10. Kies uw advertentievoorkeuren:
    • Campagnenaam. Geef een naam voor de campagne op. Aan de hand van deze naam kunt u de campagne later terugvinden. U kunt de naam wijzigen nadat de campagne is gemaakt.
    • Voorraadfilter. U hoeft deze instelling alleen aan te passen als u het aantal producten wilt beperken dat wordt gebruikt in uw campagne. Hiervoor kiest u de criteria waaraan een product moet voldoen om te worden gepromoot. Alleen producten die voldoen aan alle geselecteerde vereisten, worden toegevoegd aan uw campagne. U kunt deze instelling wijzigen nadat de campagne is gemaakt.
    • URL-opties voor campagne. U kunt een trackingtemplate instellen en een achtervoegsel voor de uiteindelijke URL toevoegen. Voeg aangepaste parameters toe aan uw trackingtemplate en uiteindelijke URL.
    • Bieden. Selecteer welk type biedingen u wilt gebruiken in uw campagne. U kunt deze instelling wijzigen nadat de campagne is gemaakt.
    • Budget. Selecteer het bedrag dat u bereid bent te besteden aan deze campagne.
    • Campagneprioriteit. U hoeft deze instelling alleen aan te passen als u hetzelfde product promoot in meerdere campagnes voor hetzelfde land van verkoop of een feedlabel. Campagneprioriteit bepaalt welk campagnebudget wordt gebruikt als producten in uw campagnes elkaar overlappen.
    • Apparaten. Standaard kunnen advertenties op elk apparaat worden weergegeven, waaronder computers en mobiele apparaten. U kunt deze instelling wijzigen nadat de campagne is gemaakt.
    • Locaties. Met deze instelling kunt u beperken waar uw advertenties worden weergegeven voor specifieke locaties. U kunt deze instelling wijzigen nadat de campagne is gemaakt.
    • Start- en einddatum. Voer de start- en einddatum in om de periode van de campagne te bepalen.
  11. Kies uw instellingen voor de advertentiegroep:
    • Naam van advertentiegroep. Geef een naam voor de advertentiegroep op. Aan de hand van deze naam kunt u de advertentiegroep later terugvinden. U kunt de naam wijzigen nadat de campagne is gemaakt.
    • Bod. Geef het bod voor de advertentiegroep op. Nadat u de advertentiegroep heeft gemaakt, wordt dat bod toegepast op de 1e productgroep in de advertentiegroep Alle producten. U kunt het bod voor de productgroep wijzigen nadat de campagne is gemaakt.
  12. Klik op Campagne maken.
Opmerking: Stem uw campagne af door uw campagne-instellingen aan te passen. De campagne-instellingen die u selecteert, zijn van toepassing op alle advertenties met productvermeldingen in dezelfde campagne.