CSS-tuotelistausmainokset

Tämän mainosmuodon avulla voit mainostaa hintavertailupalvelusi tuotetietosivujen tuotteita CSS-tuotelistausmainoksilla. CSS-tuotelistausmainokset näkyvät kauppiaiden tuotelistausmainosten vieressä, ja hintavertailupalvelut kilpailevat kauppiaiden kanssa tasavertaisesti nykyisessä tuotemainoskarusellissa. Kaikki Googlen hintavertailupalveluohjelmaan osallistuvat hintavertailupalvelut, jotka täyttävät jäljempänä kerrotut vähimmäisvaatimukset, voivat julkaista näitä mainoksia hintavertailupalveluohjelmaan kuuluvissa maissa.

Näin se toimii

CSS-tuotelistausmainokset näkyvät Googlen yleisissä hakutuloksissa tuotekarusellissa, johon sisältyy tuotteen kuva, nimi, tarjoushinta ja tiettyä tuotetta koskevien tarjousten määrä. Kun käyttäjä klikkaa CSS-tuotelistausmainosta, hänet ohjataan hintavertailupalvelusivuston tuotesivulle.

Vähimmäisvaatimukset

CSS-tuotelistausmainoksiin sovelletaan Shopping-käytäntöjä, Google Ads ‐käytäntöjä, hintavertailupalvelun tuotesivuja koskevia käytäntöjä ja hintavertailupalvelun tuotesivun vaatimuksia. Tätä mainosmuotoa koskevat myös seuraavat vaatimukset:

• Lopullisen laskeutumissivun on oltava CSS Center ‑tiliin yhdistetyssä verkkotunnuksessa. Käyttäjiä ei saa uudelleenohjata automaattisesti muihin verkkotunnuksiin.
  • Laskeutumissivulla ei saa näkyä ponnahdusikkunoita eikä välisivuja.
  • Laskeutumissivulla on julkaistava selkeästi erottuvia, osuvia tarjouksia (jotka vastaavat mainoksen sisältöä) useilta kauppiailta, ja käyttäjien on voitava vertailla tuotteita. Laskeutumissivun linkkien on ohjattava käyttäjät suoraan kauppiaan sivuille, joilta asiakkaat voivat ostaa hintavertailupalvelun laskeutumissivulla mainostettuja tuotteita.

CSS-tuotelistausmainosten käyttöönotto

Ennen kuin aloitat

Tee seuraavat asiat ennen CSS-tuotelistausmainoksen luomista:

Tuotearviot

Tuotearviot on valinnainen osa CSS-tuotelistausmainoksia. Sen avulla voit lisätä näkyviin koottuja tuotearvosteluja Googlessa ostoksia tekeville asiakkaille. Tuotearviot näkyvät mainoksissa ja maksuttomissa tuotelistauksissa 1–5 tähden arvioina. Arvioissa näkyy myös tuotteen saamien arvostelujen kokonaismäärä. Arviot ja arvostelut auttavat asiakkaita saamaan tietoa tuotteista sekä tekemään ostopäätöksiä, ja ne ohjaavat potentiaalisia asiakkaita tuotesivuillesi.

Tähtiarviot ovat kooste tuotteen arvioista, jotka on saatu useista eri lähteistä, kuten kauppiailta, arvostelujen kokoojilta, arvostelusivustoilta ja Googlen käyttäjiltä. Voit halutessasi toimittaa Googlelle arvosteludataa, jota voidaan näyttää CSS-tuotelistausmainosten yhteydessä, kunhan alla mainitut vaatimukset täyttyvät.

Vaatimukset

• Sisältää yli 50 tuotearvostelua (omistettua tai jaettua) edellisen kuukauden ajalta.
  • Sisältää linkit tuotearvosteluihin, mikä todistaa, että arvostelut näkyvät verkkosivustolla.
  • Arvostelut päivittyvät reaktiivisesti enintään kerran kuukaudessa vaatimusten täyttämiseksi.

Jos haluat lähettää tuotearvosteluja, luo arvostelujen tiedot sisältävä Google-laskentataulukko tämän mallin mukaisesti. Täytä CSS-kumppaneiden tilinhallintalomake, valitse Tuotearvostelut-vaihtoehto ja lisää lähetykseesi linkki luotuun laskentataulukkoon. Kun arvostelut on tarkistettu ja käsitelty, ne voivat näkyä mainostesi yhteydessä.

Ohjeet kampanjan luomiseen

CSS-tuotelistauskampanjan luominen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtä Kampanjat-kuvaketta Campaigns Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Kampanjat-valikkoa.
  3. Klikkaa pluspainiketta ja valitse Uusi kampanja.
  4. Valitse Myynti tai jatka valitsematta kampanjan tavoitetta.
    • Riippuen valitsemastasi kampanjatavoitteesta voit valita "Lisää tavoite" tai käyttää tilin oletustavoitetta.
  5. Valitse kampanjatyypiksi Shopping.
  6. Valitse hintavertailupalvelutili, jonka sisältämiä tuotteita haluat mainostaa.
  7. Klikkaa Valitse yksittäisiä syötteitä ja valitse CSS-verkkotunnustililtäsi oikea syöte, joka sisältää mainostettavat tuotteet.
  8. Valitse syötetunniste, jonka haluat ottaa käyttöön kampanjassa.
  9. Valitse kampanjan alatyypiksi Vakiotyyppinen Shopping-kampanja.
  10. Valitse mainosasetukset:
    • Kampanjan nimi: Anna kampanjalle nimi. Löydät kampanjan myöhemmin tämän nimen avulla. Voit muuttaa nimeä kampanjan luomisen jälkeen.
    • Varastosuodatin: Sinun tarvitsee muuttaa tätä asetusta vain, jos haluat rajoittaa kampanjassasi käytettävien tuotteiden määrää. Valitse tällöin mainostukseen vaadittavat kriteerit, jotka tuotteen tulee täyttää. Vain tuotteet, jotka täyttävät kaikki valitsemasi vaatimukset, lisätään kampanjaasi. Voit muuttaa tätä asetusta kampanjan luomisen jälkeen.
    • Kampanjan URL-valinnat: Voit ottaa käyttöön seurantamallin ja lisätä lopullisen URL-osoitteen jälkiliitteen. Lisää omia parametreja seurantamalliin ja lopulliseen URL-osoitteeseen.
    • Hintatarjoukset: Valitse, minkätyyppisiä hintatarjouksia haluat käyttää kampanjassasi. Voit muuttaa tätä asetusta kampanjan luomisen jälkeen.
    • Budjetti: Valitse summa, jonka olet valmis käyttämään tähän kampanjaan.
    • Kampanjoiden prioriteetti: Tätä asetusta tarvitsee muuttaa vain, jos mainostat useissa kampanjoissa samaa tuotetta, jolla on sama myyntimaa tai syötetunniste. Kampanjoiden prioriteetti määrittää, minkä kampanjan budjettia käytetään, kun kampanjoiden tuotteiden välillä on päällekkäisyyksiä.
    • Laitteet: Mainokset voivat näkyä oletuksena millä tahansa laitteella, kuten tietokoneilla ja mobiililaitteilla. Voit muuttaa tätä asetusta kampanjan luomisen jälkeen.
    • Sijainnit: Tällä asetuksella voit rajoittaa mainostesi näkymistä tietyissä sijainneissa. Voit muuttaa tätä asetusta kampanjan luomisen jälkeen.
    • Alkamis- ja päättymispäivät: Valitse kampanjan aikaväli lisäämällä alkamis- ja päättymispäivä.
  11. Valitse mainosryhmän asetukset:
    • Mainosryhmän nimi: Lisää mainosryhmälle nimi. Löydät mainosryhmän myöhemmin tämän nimen perusteella. Voit muuttaa nimeä kampanjan luomisen jälkeen.
    • Hintatarjous: Lisää mainosryhmälle hintatarjous. Kun olet luonut mainosryhmän, tätä hintatarjousta käytetään sen ensimmäisessä tuoteryhmässä eli Kaikki tuotteet ‑ryhmässä. Voit muuttaa tuoteryhmän hintatarjousta kampanjan luomisen jälkeen.
  12. Klikkaa Luo kampanja.
Huom. Voit muokata kampanjaa muuttamalla kampanja-asetuksia. Valitsemiasi kampanja-asetuksia käytetään kaikissa saman kampanjan tuotelistausmainoksissa.