Om CSS-produktfortegnelsesannoncer

Dette format giver dig mulighed for at annoncere for produkter fra din side med produktoplysninger for prissammenligningstjenesten (CSS, Comparison Shopping Service) med CSS-produktfortegnelsesannoncer. CSS-produktfortegnelsesannoncer vises ud for sælgernes annoncer med produktfortegnelser, og CSS'er vil konkurrere med sælgerne på et ikke-diskriminerende grundlag i den eksisterende PLA-karrusel. Alle CSS'er, der deltager i Googles CSS-program, og som opfylder de minimumskrav, der er beskrevet i senere afsnit, kan placere disse annoncer i lande, som er en del af CSS-programmet.

Sådan fungerer det

CSS-produktfortegnelsesannoncer viser en karrusel over produktet i Googles generelle søgeresultater med produktbilledet, -titlen, tilbudsprisen og antallet af tilbud på et bestemt produkt. Når en person klikker på en CSS-produktfortegnelsesannoncer, videresendes de til en produktside på dit CSS-website.

Minimumskrav

Bemærk, at de almindelige politikker for Shopping, Google Ads-politikker, politikker for CSS-produktsider og kravene til CSS-produktsider er gældende for CSS-produktfortegnelsesannoncer. Følgende krav skal også opfyldes for dette annonceformat:

• Den endelige landingsside skal være på det domæne, der er knyttet til din CSS Center-konto. Du må ikke automatisk omdirigere brugere til andre domæner.
  • Landingssiden må ikke vise pop op-vinduer eller sider med mellemliggende annoncer.
  • Landingssiden skal fremhæve relevante tilbud (der svarer til annoncens indhold) fra flere forhandlere og give folk mulighed for at sammenligne. Links fra landingssiden skal føre direkte til sælgersider, hvor folk kan købe de produkter, der blev annonceret for på prissammenligningstjenestens landingsside.

Sådan konfigurerer du CSS-produktfortegnelsesannoncer

Før du begynder

Inden du opretter en CSS-produktfortegnelsesannoncer, skal du gøre følgende:

Produktbedømmelser

Produktbedømmelser er en valgfri del af funktionen til CSS-produktfortegnelsesannoncer, der giver dig mulighed for at vise samlede anmeldelser af dine produkter til kunder, der shopper på Google. Produktbedømmelser vises i annoncer og gratis produktfortegnelser som 1- til 5-stjernede bedømmelser. Kunderne kan også se det samlede antal anmeldelser af produktet. Disse bedømmelser og anmeldelser hjælper kunderne med deres produktundersøgelser og købsbeslutninger, hvilket kan føre flere kvalificerede kunder til dine produktsider.

Antallet af stjerner indsamles fra flere kilder og repræsenterer den samlede bedømmelse af produktet. Disse kilder omfatter sælgere, anmeldelsesformidlere, websites med produktanmeldelser og Google-brugere. Du kan vælge at sende anmeldelsesdata til Google, som kan vises sammen med dine CSS-produktfortegnelsesannoncer, så længe de opfylder de krav, der er beskrevet nedenfor.

Krav

• Der skal være genereret mere end 50 produktanmeldelser (ejede eller syndikerede) i løbet af den seneste måned.
  • Du skal angive links, der peger på disse produktanmeldelser og beviser, at de vises på websitet.
  • Du skal tillade, at anmeldelser opdateres løbende, så de opfylder kriterierne for kvalifikation, maks. én gang om måneden.

Hvis du er interesseret i at indsende produktanmeldelser, skal du oprette et Google-regneark, der indeholder oplysningerne om dine anmeldelser, ved at følge eksemplet i denne skabelon. Udfyld formularen til kontoadministration af CSS-partnere, vælg muligheden for produktanmeldelser, og medtag linket til det oprettede regneark i din indsendelse. Når anmeldelserne er valideret og behandlet, kan de vises sammen med dine annoncer.

Vejledning i oprettelse af en kampagne

Opret en CSS-kampagne med produktfortegnelser

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg Salg, eller fortsæt uden at angive et kampagnemål.
    • Afhængigt af dit kampagnemål kan du vælge "Tilføj mål" eller bruge standardmålet for kontoen.
  5. Vælg Shopping som kampagnetype.
  6. Vælg kontoen til prissammenligningstjenesten, der indeholder de produkter, du vil annoncere for.
  7. Klik på Vælg specifikke feeds, og vælg det relevante feed fra din CSS-domænekonto, der indeholder de produkter, du vil annoncere for.
  8. Vælg en feedetiket for at anvende den på kampagnen.
  9. Vælg Standard Shopping-kampagne som kampagneundertype.
  10. Vælg dine annonceringspræferencer:
    • Kampagnenavn. Angiv et navn til kampagnen. Dette navn gør det muligt at finde kampagnen igen senere. Du kan ændre navnet, når kampagnen er blevet oprettet.
    • Beholdningsfilter. Du behøver kun at justere denne indstilling, hvis du ønsker at begrænse antallet af produkter, der bruges i din kampagne. For at gøre dette skal du vælge de kriterier, et produkt skal overholde, for at der kan annonceres for det. Det er kun produkter, der overholder alle de valgte krav, der føjes til din kampagne. Du kan ændre denne indstilling, når kampagnen er oprettet.
    • Valgmuligheder for kampagnens webadresse. Du kan oprette en sporingsskabelon og tilføje et suffiks i endelig webadresse. Føj tilpassede parametre til sporingsskabelonen og den endelige webadresse.
    • Budgivning. Vælg, hvilken type budgivning der skal bruges i din kampagne. Du kan ændre denne indstilling, når kampagnen er oprettet.
    • Budget. Vælg, hvor meget du er villig til at bruge på denne kampagne.
    • Kampagneprioritet. Du behøver kun at justere denne indstilling, hvis du annoncerer for det samme produkt i flere kampagner ved brug af samme salgsland eller samme feedetiket. Kampagneprioritet afgør, hvilken kampagnes budget der skal bruges i tilfælde af overlapning mellem produkter i dine kampagner.
    • Enheder. Annoncer kan som standard vises på alle enheder, herunder computere og mobilenheder. Du kan ændre denne indstilling, når kampagnen er oprettet.
    • Lokationer. Du kan bruge denne indstilling til at vælge, at dine annoncer kun kan vises bestemte steder. Du kan ændre denne indstilling, når kampagnen er oprettet.
    • Start- og slutdatoer. Angiv start- og slutdatoer for at se kampagnens tidsramme.
  11. Vælg indstillinger for annoncegruppen:
    • Annoncegruppenavn. Angiv et navn på annoncegruppen. Du skal bruge dette navn til at finde annoncegruppen senere. Du kan ændre navnet, når kampagnen er blevet oprettet.
    • Bud: Angiv buddet for annoncegruppen. Når du opretter annoncegruppen, anvendes dette bud på den første produktgruppe i annoncegruppen, dvs. "Alle produkter". Du kan redigere buddet for produktgruppen, når kampagnen er oprettet.
  12. Klik på Opret kampagne.
Bemærk! Du kan justere dine kampagneindstillinger for at tilpasse din kampagne. De kampagneindstillinger, du vælger, gælder for alle annoncer med produktfortegnelser i samme kampagne.