Tilbudspris i overskrift [headline_offer_price]

Bruk attributtet for tilbudspris i overskrift [headline_offer_price] til å angi tilbudsprisen i overskrift som vises tydelig på produktsiden din hos tjenesten for prissammenligning. Denne prisen brukes til å representere produktsiden på Google.

Her ser du hvor du finner tilbudsprisen i overskriften på landingssiden for en tjeneste for prissammenligning.

I denne artikkelen

Bruksområder

Required Obligatorisk for hvert produkt

Hvis det er viktig å oppgi kostnaden per enhet i prisinformasjonen, kan det også være lurt å sende inn attributtene for mål for enhetspris [unit_pricing_measure] og grunnmål for enhetspris [unit_pricing_base_measure].

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn. Se når du må sende inn produktinformasjon på engelsk, og hvordan du gjør det.

Type Antall pluss valuta (bruk ISO 4217)
Gjentatt felt Nei

Hvis du vil formatere dataene dine for CSS API, kan du se ressursen «CSS API for Shopping».

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å vise produktsiden din. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir ikke produktsiden hos tjenesten for prissammenligning godkjent av Google. Du får beskjed om dette i CSS Center.

• Ikke velg et tilbud i overskriften med en pris som stadig endrer seg, for eksempel tilbud som kjøpes via auksjoner, eller som har en pris basert på en valutavekslingskurser i sanntid.
  • Sørg for å holde prisen i overskriften oppdatert. Hvis prisen endrer seg, må du sørge for å oppgi den nyeste prisverdien.
  • Forsikre deg om at prisen i produktinformasjonen oppfyller kravene til landingssider.
  • Sørg for at beløpet og valutaen samsvarer med prisen på produktsiden din hos tjenesten for prissammenligning, på landingssiden og i kassen. Finn ut mer om valutakrav for oppføringslandet ditt.
  • Prisen må være fremtredende på produktsiden din hos tjenesten for prissammenligning. Hvis du har flere varianter av dette produktet på produktsiden, må du sørge for at produktvarianten og den tilhørende prisen du sender inn for pristilbudet i overskriften, er mest fremtredende.
  • Ikke endre tilbudsprisen i overskriften for landingssiden basert på hvor brukerne befinner seg.
  • Produktet må være på lager, og kundene må kunne kjøpe det på nettet for prisen du sender inn, uavhengig av hvor de befinner seg, og uten å måtte betale for et medlemskap. Abonnementspriser er bare tillatt hvis følgende vilkår er oppfylt:
    • Det koster ingenting å registrere seg, og abonnementet er kostnadsfritt.
    • Registreringsprosessen er tydelig og kan fullføres på landingssiden eller i kassen.
    • Den rabatterte prisen man får med medlemskap, vises tydelig på landingssiden.
  • Prisen skal
    • inkludere merverdiavgift (mva.)
    • ikke inkludere fraktkostnader
    • ikke inkludere import- eller eksportrelaterte kostnader – oppgi heller relevante kostnader på nettstedet ditt
    • være den totale prisen for det minste antallet eller den minste pakken eller multipakken for produkter som selges som partivarer eller i grupper, pakker eller multipakker
  • Send inn en pris som er høyere enn 0. Merk: Foreløpig kan ikke tjenester for prissammenligning velge et tilbud i overskriften som tilbyr et produkt med avdragsbetaling eller abonnementskostnader.
  • Oppgi maks. to sifre etter desimaltegnet. Hvis du oppgir mer enn to sifre etter desimaltegnet, rundes prisen automatisk av til nærmeste godkjente verdi. Eksempel: 1,0234 rundes av til 1,02 og 29,8999 rundes av til 29,90.
  • Overhold lokale lover når du sender inn prisinformasjon.