Kop met aanbiedingsprijs [headline_offer_price]

Gebruik het kenmerk kop met aanbiedingsprijs [headline_offer_price] om de prijs aan te geven van de kop met aanbieding die prominent op uw CSS-productpagina staat. Deze prijs vertegenwoordigt uw productpagina op Google.

Deze afbeelding toont waar u de kop met aanbiedingsprijs vindt op een CSS-landingspagina.

In dit artikel

Wanneer te gebruiken

Required Vereist voor elk product

Overweeg ook de kenmerken eenheidsprijs hoeveelheid [unit_pricing_measure] en eenheidsprijs basishoeveelheid [unit_pricing_base_measure] op te geven als de kosten per eenheid belangrijk zijn voor uw prijsinformatie.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat Google uw ingediende gegevens begrijpt. Meer informatie over wanneer en hoe u uw productgegevens indient in het Engels

Type Aantal plus valuta (gebruik ISO 4217)
Herhaald veld Nee

Ga naar de bron CSS API for Shopping om uw gegevens voor de CSS API in te delen.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw productpagina te tonen. Als u niet aan deze vereisten voldoet, keurt Google uw CSS-productpagina (CPP) af. Dit laten we u weten in uw CSS Center.

• Kies geen kop met aanbieding met een prijs die voortdurend verandert, zoals aanbiedingen die via een veiling worden gekocht of waarvan de prijs op een actuele wisselkoers is gebaseerd.
  • Houd het kenmerk kop met aanbiedingsprijs up-to-date. Als de prijs verandert, moet u de meest recente prijswaarde opgeven.
  • Zorg dat de prijs in uw productgegevens voldoet aan de vereisten voor CSS-landingspagina's.
  • Zorg dat het bedrag en de valuta overeenkomen met de prijs op uw CPP, de landingspagina en de betaalpagina. Meer informatie over valutavereisten voor uw doelland
  • De prijs moet prominent op uw CSS-productpagina staan. Als u meerdere varianten van dit product op uw productpagina vermeldt, zorg dan dat de productvariant en de bijbehorende prijs die u indient voor uw kop met aanbieding het meest opvallen.
  • Wijzig de kop met aanbiedingsprijs op uw landingspagina niet op basis van de locatie van een gebruiker.
  • Het product moet op voorraad zijn en kopers moeten het product online kunnen kopen voor de prijs die u opgeeft, ongeacht hun locatie en zonder te betalen voor een lidmaatschap. Lidmaatschapsprijzen zijn alleen toegestaan als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:
    • Er zijn geen aanmeldingskosten en het lidmaatschap is gratis.
    • De aanmeldingsprocedure is duidelijk en kan worden afgerond op de landingspagina of tijdens het betalen.
    • De kortingsprijs met lidmaatschap wordt duidelijk vermeld op de landingspagina.
  • Vereisten voor de prijs:
    • Btw moet zijn inbegrepen.
    • Verzendkosten mogen niet zijn inbegrepen.
    • Import- of exportkosten mogen niet zijn inbegrepen. Toon in plaats daarvan de relevante kosten duidelijk op uw website.
    • Bij producten die in bulk, als pakket of als multipack worden verkocht, moet het de totale prijs zijn voor het minimum aankoopaantal, pakket of multipack.
  • Gebruik een prijs die hoger is dan 0. Opmerking: CSS'en kunnen momenteel geen product met betaling in termijnen of abonnementskosten kiezen als kop met aanbieding.
  • Gebruik 2 cijfers of minder na het decimaalteken. Als u meer dan 2 cijfers achter het decimaalteken gebruikt, wordt de prijs automatisch afgerond op de dichtstbijzijnde geaccepteerde waarde. 1,0234 wordt bijvoorbeeld afgerond op 1,02 en 29,8999 wordt afgerond op 29,90.
  • Houd u aan de lokale wet- en regelgeving bij het indienen van prijsinformatie.