Otsikkotarjoushinta [headline_offer_price]

Otsikkotarjoushinta [headline_offer_price] ‐määritteellä voit ilmoittaa hintavertailupalvelun tuotesivulla näkyvästi esillä olevan otsikkotarjouksen hinnan. Hintaa käytetään tuotesivusi esittämiseen Googlessa.

Tästä kuvasta näet, mistä otsikkotarjoushinta löytyy hintavertailupalvelun laskeutumissivulta.

Sisällys

Käyttö

Required Pakollinen jokaiselle tuotteelle

Jos yksikköhinnalla on tärkeä merkitys hintatiedoille, voit käyttää myös määritteitä yksikön hinnoitteluperuste [unit_pricing_measure] ja yksikköhinnan perusmäärä [unit_pricing_base_measure].

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan. Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja lähetetään englanniksi.

Tyyppi Luku ja valuutta (ISO 4217 ‑valuuttatunnus)
Toistuva kenttä Ei

Saat lisätietoja CSS APIn datan muotoilusta tutustumalla CSS API for Shoppingiin.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta tuotesivusi voi näkyä. Jos et noudata näitä vaatimuksia, Google hylkää hintavertailupalvelun tuotesivusi ja ilmoittaa sinulle asiasta CSS Centerissä.

• Älä valitse otsikkotarjousta, jonka hinta muuttuu jatkuvasti, kuten huutokaupasta ostettavia tarjouksia tai tarjouksia, joiden hinta perustuu reaaliaikaisiin valuuttakursseihin.
  • Pidä otsikkotarjoushinta ajan tasalla. Jos hinta muuttuu, muista ilmoittaa viimeisin hinta.
  • Varmista, että tuotetiedoissa oleva hinta vastaa hintavertailupalvelun laskeutumissivun vaatimuksia.
  • Varmista, että summa ja valuutta vastaavat hintavertailupalvelun tuotesivun hintaa sekä laskeutumissivulla että kassalla. Lue lisää kohdemaan valuuttavaatimuksista.
  • Hinnan on oltava hintavertailupalvelun tuotesivulla näkyvällä paikalla. Jos tuotesivulla on tuotteesta useita versioita, varmista, että otsikkotarjoukselle ilmoittamasi tuoteversio ja sen hinta ovat näkyvimmin esillä.
  • Älä muuta laskeutumissivulla näkyvää otsikkotarjoushintaa käyttäjän sijainnin perusteella.
  • Tuotetta pitää olla varastossa, ja asiakkaiden pitää pystyä ostamaan se verkosta ilmoittamaasi hintaan sijainnistaan riippumatta ja maksamatta jäsenyydestä. Jäsenhinnat ovat sallittuja vain, jos seuraavat ehdot täyttyvät:
    • Rekisteröintimaksua ei veloiteta, ja jäsenyys on maksuton.
    • Rekisteröityminen on selkeää, ja sen voi tehdä laskeutumissivulla tai kassalla.
    • Alennettu jäsenhinta on esitetty selkeästi laskeutumissivulla.
  • Vaatimukset hinnalle:
    • Arvonlisävero sisältyy.
    • Toimituskuluja ei sisälly.
    • Tuontiin tai vientiin liittyviä kustannuksia ei sisälly. Ilmaise sen sijaan asianmukaiset maksut sivustollasi.
    • Ilmoita isoissa määrissä myytävillä tuotteille, paketeille ja monipakkauksille tilauksen vähimmäiskokoa vastaava kokonaishinta.
  • Ilmoita hinta, joka on suurempi kuin 0. Huom. Hintavertailupalvelut eivät tällä hetkellä voi valita otsikkotarjousta, jossa tuotetta tarjotaan maksuerissä tai tilausmaksulla.
  • Lisää desimaalierottimen jälkeen enintään kaksi numeroa. Jos numeroita on enemmän, hinta pyöristetään automaattisesti lähimpään hyväksyttävään arvoon. Esimerkiksi 1.0234 pyöristetään lukuun 1.02 ja 29.8999 pyöristetään lukuun 29.90.
  • Noudata paikallisia lakeja, kun ilmoitat hintatietoja.