Köp fler användarlicenser

Gäller Cloud Identity Premium och andra betalprenumerationer på Googles administratörskonsol.

Om du köpte din tjänst från en återförsäljare går du hit istället  |  Har jag en återförsäljare?

Din betalningsplan avgör hur du lägger till fler användarlicenser för en Google-tjänst:

• Flexibel avgift – du behöver inte köpa fler användarlicenser, lägg bara till de nya användarna. Du får automatiskt en licens för varje användare du lägger till. För avgiftsbelagda tjänster debiteras du för de nya användarna i nästa månadsbetalning.
  • Årsavgift – om du tilldelar alla användarlicenser kan du köpa fler. Vi höjer din månadsbetalning för att täcka de nya licenserna.

Du kan kanske inte lägga till fler licenser om:

• du befinner dig i en kostnadsfri provperiod för Google Workspace eller Cloud Identity Premium
  • du har Business Starter, Business Standard eller Business Plus och har nått gränsen på 300 användare.

Lägg till licenser i prenumerationen med årsavgift

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Faktureringföljt avPrenumerationer.
  3. Klicka på din prenumeration.
  4. I det utökade avsnittet klickar du på Köp fler bredvid det antal licenser du för närvarande har.
  5. Ange antalet ytterligare licenser du vill köpa och klicka sedan på Fortsätt.

Ange antalet ytterligare licenser du behöver (inte totalsumman). Om du har 50 licenser och behöver 50 till, anger du 50.

6. Godkänn villkoren genom att markera kryssrutan och klicka på Fortsätt.

Det kan ta upp till 48 timmar innan nya licenser blir tillgängliga.

Viktigt! Med årsavgift kan du köpa licenser när som helst. Du kan dock inte ta bort licenser för att sänka dina månadsbetalningar förrän det är dags att förnya årskontraktet.