Meer gebruikerslicenties kopen

Geldt voor Cloud Identity Premium en andere betaalde abonnementen in de Google Beheerdersconsole.

Als u uw service bij een reseller heeft aangeschaft, kijkt u hier |  Heb ik een reseller?

Als u meer licenties nodig heeft voor een Google-service, hangt de manier waarop u ze toevoegt af van uw betalingsplan voor de service:

• Flexibel model: U hoeft geen extra gebruikerslicenties te kopen. U kunt gewoon de nieuwe gebruikers toevoegen. U krijgt automatisch een licentie voor elke gebruiker die u toevoegt. Voor betaalde services worden de nieuwe gebruikers in rekening gebracht bij de volgende maandelijkse betaling.
  • Jaarmodel: Als u al uw gebruikerslicenties heeft toegewezen, kunt u makkelijk meer licenties kopen. Uw maandelijkse kosten worden dan verhoogd, zodat de kosten van de nieuwe licenties worden gedekt.

U kunt mogelijk niet meer licenties toevoegen als u zich in een kosteloze proefperiode voor Google Workspace of Cloud Identity Premium bevindt.

Licenties toevoegen in het jaarmodel

1. Log in bij de Google Beheerdersconsole.

Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).

2. Klik linksboven op de homepage van de Beheerdersconsole op Menu ""and thenFactureringand thenAbonnementen.
  3. Klik op uw abonnement.
  4. Klik in het uitgevouwen gedeelte op Meer aanschaffen naast het aantal licenties dat u op dit moment heeft.
  5. Voer het aantal extra licenties in dat u wilt kopen en klik op Doorgaan.

Voer het aantal extra licenties in dat u nodig heeft, niet het totale aantal licenties dat u moet hebben. Als u 50 licenties heeft en er nog 25 nodig heeft, voert u 25 in.

6. Vink het vakje aan om akkoord te gaan met de voorwaarden en klik op Doorgaan.

Belangrijk: Klanten die het jaarmodel rechtstreeks hebben aangeschaft bij Google, kunnen altijd meer licenties aanschaffen. U kunt echter pas licenties verwijderen en uw maandelijkse betalingen verlagen wanneer het tijd is uw jaarcontract te verlengen.